|
![]() |
#1 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Koji hladnjak za Dual MBO Asus A7m266-d
Imam http://www.ebabble.net/assets/images/a7m266-d.jpg Sada gore su 2x2500 bartonci, itrebam neko bolje hladnje metnuti, trenutno je Coolermaster Alps HHC-L61 Silent Heat Pipe http://ch-img.com/pdt/000000012029.jpg i rade mi na 3000+ rated Temp u idle je oko 50°C... pasta je artic silver... sada jel ima sto bolje da metnem na njih ili nema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
hehehehe... nije dual MBo nego dual CPU... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Niti jedan Freezer ne ide na Socket A. @Fripper: nis se ti ne brini oko temperature, to je jos uvijek podnosljiva temperatura za Bartone. Koliko je stupnjeva u loadu?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hmm, CK je mislim imao neke thermalrightove gore, SP-97 ako se ne varam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
|
Mislim da thermalrightovi nebi nista puno promijenili u odnosu na sadasnje baze (ipak ove imaju heatpipeove).
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
ma dok je do 70-75° u loadu se nemoj brinuti =) ovi coolermasteri su dosta dobri cooleri, imam 2 komada doma i prezadovoljan sam ![]() a i tesko da bi stavio neke druge coolere gore jer bas i nema mjesta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
|
Istina, ja ih takodjer nebih mijenjao, stvarno su OK ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Mislio sam i ja nes slicno izvesti na svom dual duronu 1800 koje hlade thermalrighti SK-7...ali kao i na ovom coolermasteru su gusti finovi i mislim da to nebi bilo dobro... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
na loadu...moram vidjeti, budem ovaj vikend malo to sredio...pa se javim... a mislim da ce ici neki upuh-ispuh jer vjerujem da to bude smanjilo temp... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|