|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Matsonic + dodatna VGA
Ovako, imam problem se jednom maticnom (Matsonic MS8318E)... Problem je u tome sto doticno sr... pardon, maticna ima integriranu graficku, a ja bih htio staviti gore ATI rage II cisto radi TV-Outa... razlog je meni poznat... Ovako, kako je moguce zgasiti tu integriranu graficku tak da mi ova radi... prvi pokusaji su neuspjeli... eventualno sam razmisljao o flashu novijeg biosa... Ako mi netko moze pomoci, bio bih vrlo zahvalan...
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa ak nemaš strikto u BIOSU negdje da disejblaš integ, grafiku trebalo bi raditi samo da upikneš AGP. Ili na prvoj stranici postavi na AGP. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Očeš jedno dobro rješenje koje pomaže sa svim problemima u vezi MAtsonica ,a to je sljedeče : UBI ONOGA KO TI JU JE PRODAL ILI NABAVIL I ZATIM HITI MATSONIC U 3 LJEPA KUMROVCA I NABAVI SI DRUGU ja to isto namjeravam čim skupim dosta za abiticu :burn:
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Nisam naveo dovoljno podataka... To sr.. od ploce nema AGP slotova, tak da ova grafikanja kaj pikam je PCI... I ta ploca nije moja jel Matsonic prezirem iz dubine duse... dabogda propali... Ali zivot me dovukao do toga da se i s tim moram bakcat... Ali da se vratim na problem... Ima opciju za disejblat dodijeljivanje memorije onboard grafickoj, i kad sam to napravio, kod restarta uopce nisam dobio display na monitoru...
![]() |
#5 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa što ne reče da je PCI, barem je to lako. Na prvoj stranici u BIOSU imaš da staviš da ti grafa bude PCI. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|