![]() |
Matsonic + dodatna VGA
Ovako, imam problem se jednom maticnom (Matsonic MS8318E)... Problem je u tome sto doticno sr... pardon, maticna ima integriranu graficku, a ja bih htio staviti gore ATI rage II cisto radi TV-Outa... razlog je meni poznat... Ovako, kako je moguce zgasiti tu integriranu graficku tak da mi ova radi... prvi pokusaji su neuspjeli... eventualno sam razmisljao o flashu novijeg biosa...
Ako mi netko moze pomoci, bio bih vrlo zahvalan... |
Pa ak nemaš strikto u BIOSU negdje da disejblaš integ, grafiku trebalo bi raditi samo da upikneš AGP.
Ili na prvoj stranici postavi na AGP. |
Očeš jedno dobro rješenje koje pomaže sa svim problemima u vezi MAtsonica ,a to je sljedeče :
UBI ONOGA KO TI JU JE PRODAL ILI NABAVIL I ZATIM HITI MATSONIC U 3 LJEPA KUMROVCA I NABAVI SI DRUGU ja to isto namjeravam čim skupim dosta za abiticu :burn: |
Nisam naveo dovoljno podataka... To sr.. od ploce nema AGP slotova, tak da ova grafikanja kaj pikam je PCI... I ta ploca nije moja jel Matsonic prezirem iz dubine duse... dabogda propali... Ali zivot me dovukao do toga da se i s tim moram bakcat... Ali da se vratim na problem... Ima opciju za disejblat dodijeljivanje memorije onboard grafickoj, i kad sam to napravio, kod restarta uopce nisam dobio display na monitoru...
|
Citiraj:
|
Pa što ne reče da je PCI, barem je to lako. Na prvoj stranici u BIOSU imaš da staviš da ti grafa bude PCI.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:34. |