|
![]() |
#2 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
E2160 ili E4400/ ali koju ploču imaš? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Pogledaj pod "moj komp"...uglavnom,prije njega sam imao E6600 koji je radio 0/24h na 3.6Ghz...ovaj E2160 radi 0/24h na 3.45Ghz (100% stabilno) i ne zaostaje u ničemu,ni u igrama,baš u ničemu... preporuka...mrak procesor za istu takvu cijenu ![]()
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Istina ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Slagao sam curi konfu nedavno i taj sam joj ubacio...ja sam razočaran,ni pod razno ne ide preko 3.1Ghz (stabilno) i od onda ga izbjegavam...loš primjerak,na 3.1Ghz ide pri 1.45v super stabilno,ni 1.6v (siguran vdroop na 1.55v gigabyte ds3) ne pomaže ni za 20 mhz više...ne treba njoj više od toga,ali kad pogledam svoj E2160... istina,ima više keša i bolji je izbor...ali opet,s E6600 sam prešao na E2160 i pitam se,čemu 4Mb keša?Ovaj sve obavlja jednako brzo...
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
|
Ha nemres to tak gledat, pogle koliko ih je opalilo 100%+ OC. Ovisi na sta naletis ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prečupavi mod
|
Konkretno ovom liku sigurno jest isplativiji Pentium, pogotovo zato sto hoce izvlaciti maksimum (sto sa BOX coolerom mozda nece ici) i slozio sam se s tim, a za E4300 sam govorio vise sto bih ja kad bih ja ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prečupavi mod
|
I to je previse okretaja za jednog FKT-ovca ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
Al je fazon da ce freezer na 1100 hladit puno bolje nego box na 2200rpm, a da ne govorim koliko je tisi... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prečupavi mod
|
Pa to je valjda svakome jasno, samo BOX cooler kosta 0kn, a Freezer 170 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
Stvar je i sto mi je na chipsetu stock pasivac, tako da se chipset gadno grije. Tek kad mi stigne kakav bolji cooler za chipset, ici ce na 3GHz 24/7. Propuh u kucistu nikakav (dva 12cm na 700rpm), X1950GT na 630/1500...kud ces dalje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Koje hlađenje za procesor osim Freezera je dobro i kako dobro ohladiti chipset na matičnoj uz mala ulaganja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Hmmm za mala ulaganja mi na pamet pada ovaj - http://tinyurl.com/yqddv2 hladnjak na pamet ![]() Slijedi princip Zalmana 7500, tj. Zalmanovih "ruža". Samo je ovaj NorthQ izrađen u potpunosti od aluminija. Hladnjak bolje hladi od tvorničkog hladnjaka (vjerojatno par stupnjeva, ništa posebno, ali razlika postoji) i još puše po MOSFET-ima i northbridgeu.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Tu je na trznici vec bilo sonictowera za ~150kn, kaj je cisto dobra investicija
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Jel dobar ovaj: Zalman CNPS 7500v (230kn) i koju pastu uzeti uz njega ili u kompletu dolazi OK pasta ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
kenova?
|
Da, koliko sam upucen rijec je o ok cooleru za c2d procove samo provjeri, mozda ima boljih u tom cjenovnom rangu. Sto se tice paste, mislim da bi ti trebala doc ok, ali ako oces pastu s najboljim termalnim performansama uzmi arctic silver 5. (imo ne moras ta zalmanova sigurno nije skart od paste, tj.ne bi trebala bit) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|