|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Koliko je dobra PATRIOT memorija
Tražim DDR2 memoriju za uzeti 2 x 1GB obzirom da mi buđet nije previsok, gledajući što se nudi naletio sam na Patriotovu memoriju u Linksa pa me zanima da li ju tko ima i kakva se pokazala, mogućnosti clockanja... http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.207.075
![]() |
#2 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Patrioti obično imaju niske latencije pa stoga i nisu neki overclockeri a ovdje kolko vidim CL je 5... To me zbunilo sad. EDIT: Mogu još nadodat da je dosta kvalitetan američki proizvođač memorija
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
To je NQ serija, i kao takva spada u jeftinije i ''slabije'' Patriotove meme, ne ide više od 1000 na tvorničkim latencijama, tako da je po meni isplativije ipak uzeti Kingmaxa 667 za cca 450kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.
|
Npr. u Diskontu24 - 435kn U ovom slučaju nema smisla uzimati Patriota koji radi na 800mhz, i ide na nekih 50mhz više u odnosu na npr. Kingmaxa 667 koji košta 150kn manje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Gledajte kao i svaka druga firma tako i Pattriot ima svoje Value i svoje High-end proizvode Ovo što se kod nas može naći apada u Value segment i radi isto kao i npr Kingmax, OCZ Value, Corsair Value....
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma kingmax nije losh al sto vi sve odmah u clockanje stavljate? ***emu neclockaju svi kompove...
![]() |
#9 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Sig ti je prevelik. Maksimum je 5 redaka ili si uključi i ispuni opciju Moj Komp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
.
|
Ima veze, to je DDR2 memorija, a ti imaš konfu za koju treba DDR memorija ![]() I btw, nije 250-pinska nego 240 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
hvalaaaa..rekoh da je pitanje glupo, al sad znam vise..jos samo treba nac 1 G DDRa, 184 pinski hehe.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
a što kažete na ovo... http://www.hardwaresecrets.com/article/386 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
@efi: za cijenu tog patriota u linksu se dobije 1gb ballistix DDR667... trenutno ga nema , ali mislim da se ta memorija isplati cekati... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|