![]() |
Koliko je dobra PATRIOT memorija
Tražim DDR2 memoriju za uzeti 2 x 1GB obzirom da mi buđet nije previsok, gledajući što se nudi naletio sam na Patriotovu memoriju u Linksa pa me zanima da li ju tko ima i kakva se pokazala, mogućnosti clockanja...
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.207.075 |
Patrioti obično imaju niske latencije pa stoga i nisu neki overclockeri a ovdje kolko vidim CL je 5... To me zbunilo sad.
EDIT: Mogu još nadodat da je dosta kvalitetan američki proizvođač memorija |
To je NQ serija, i kao takva spada u jeftinije i ''slabije'' Patriotove meme, ne ide više od 1000 na tvorničkim latencijama, tako da je po meni isplativije ipak uzeti Kingmaxa 667 za cca 450kn...
|
Di ima za uzeti Kingmax po cijeni od 450kn??
Imaš kakvu preporuku? I zašto ne mema od 800mhz? |
Npr. u Diskontu24 - 435kn
U ovom slučaju nema smisla uzimati Patriota koji radi na 800mhz, i ide na nekih 50mhz više u odnosu na npr. Kingmaxa 667 koji košta 150kn manje... |
Ok hvala idem vidit :goood:
|
Gledajte kao i svaka druga firma tako i Pattriot ima svoje Value i svoje High-end proizvode
Ovo što se kod nas može naći apada u Value segment i radi isto kao i npr Kingmax, OCZ Value, Corsair Value.... |
Ma kingmax nije losh al sto vi sve odmah u clockanje stavljate? ***emu neclockaju svi kompove...
|
Sig ti je prevelik. Maksimum je 5 redaka ili si uključi i ispuni opciju Moj Komp.
|
Citiraj:
|
Ima veze, to je DDR2 memorija, a ti imaš konfu za koju treba DDR memorija :)
I btw, nije 250-pinska nego 240 ;) |
ddr2 je 240pin, ddr1 je 184pin. znači fizički su različiti.
znači ak imaš ploču koja podržava ddr1 onda tražiš ddr1 |
hvalaaaa..rekoh da je pitanje glupo, al sad znam vise..jos samo treba nac 1 G DDRa, 184 pinski hehe..:goood: :goood:
|
a što kažete na ovo...
http://www.hardwaresecrets.com/article/386 |
@efi:
za cijenu tog patriota u linksu se dobije 1gb ballistix DDR667... trenutno ga nema , ali mislim da se ta memorija isplati cekati... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:15. |