|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
adsl-disconnect nakon 24h?
ovak,spojen 24 sata,diskonekta me i ponovo konekta...ali nemogu nista,spojen sma na net,barem tako pise,ali nemogu ni stranicu otvorit,niti mail pogledat ni nista...ko da nisam spojen,a kakti spojen sam?u cemu ej problem?inace imam siemens co1o ali nisam nis po njemu dirao,jer ni neznam kaj da prckam po tome... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
pitaj t-scum. 0800 9000
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
restart probaj nekada upali! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
pa to je ja mislim normalno da de disconectira, ali ovo što tebi neće reagirat to je već druga stvar...meni kad se reconectira, treba kojih par minuta da se ponovo spoji... Zadnje izmijenjeno od: Dngy. 21.03.2007. u 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
I meni takodjer jednom dnevno skuzim da sve prestane reagirat, pa ga samo ugasim i upalim i onda radi, ali samo ako se bas zateknem u tom vremenu kad se on treba rekonektat inace ni ne zamjetim. Ako se nevaram router se mora jednom u 24 sata rekonektat sam zbog promjene IP adrese kada je u router modu.
![]() |
#8 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
kod tcoma je postavljeno da veza pukne nakon 24 sata što si online, neovisno imaš router ili modem. radi i meni komp nonstop, nakon 24sata veza pukne, on se odmah ponovno spoji i to je to. sve nastavlja po starom. ![]() zovi službu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Veza se prekida nakon 24h kako ne bi na jeftin način došao do stalne IP adrese ![]() Međutim ako ti je podešeno da se automatski ponovo spoji, onda nije nešto u redu sa uređajem |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
ista stvar se dešava i meni ali ne tako često da se zabrinjavam ,jednom ili dvaput tjedno, reset nekad pomogne a nekad i ne i mislim da je problem do t-coma(maxtv,adsl) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
zezas ili..mislim glupo pitanej skroz..inace kad se diskonekta baci mi prozorcic redial,pa mogu cekat ili 60 sec ili stisnem redial...i kad stisnem redial pise verifing username i passs i dolje se u trayu stvori prozod od konekcije adsl i pise connected....ista stvar se dogada ako i en stisnem redial vec cekam 60 sec kolko ej namjesteno da se rediala...ako treba crtat crtat cu.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Ah, ja odma maknuo PPPOE čim sam dobio ADSL i namjestio da se router sam spaja, pa odma mislim da je svima tako ![]() Sorry ![]() Probaj namjestiti modem kao u sticky-u http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=59331 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Očigledno velika večina ne kuži Komera koji ima tehnički problem sa modemom C-010. Znači siemens C-010 nije u ruter modu nego je u bridge modu i kad se mjenja IP adresu više ne radi, a spojen je na net. Komer jesi probao samo na kompu u Network Connectionsu napraviti conect i disconect. Stvarno neznam u čemu je problem jer C-010 je samo modem, a konekciju ti radi komp. Ja imam C-010 u bridge modu kao i ti, ali konekciju mi vrši Linksys. Siemens je samo modem i nema utjecaja na ništa. Vidi da nije do postavki na kompu.
![]() |
#18 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|