|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
NTSC-J, PAL, and SECAM TV Tuner Hotfix for DirectX 9.0b
Sa DX9b je bilo dosta problema po pitanju PAL TV-tunera,AIW i sl.. One of these fixes caused several TV Tuner capture card/driver combinations using video formats other than NTSC (NTSC-J, PAL, SECAM) to no longer initialize correctly on Windows 2000, Windows XP, and Windows Server 2003. Symptoms include loss of capture functionality and potential inability to set/retain device capture settings. This hotfix, documented further in Knowledge Base article 825116, has been issued to correct the flaw. Supported Operating Systems: Windows 2000, Windows Server 2003, Windows XP http://download.microsoft.com/downlo...16-x86-ENU.exe |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Aaaa, sjetili se i to popraviti. Rade punom parom nema što... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() ![]() Zapalo mi oko za ono AIW 9600 pro. Kad bi se nje dokopao, barem da je pogladim po rage theatru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
1.958,48 krznatih...to i nije tak loša kupovina. Koji ti je vrag bio da uzimaš 9500 64???, da ti je neki upgrade sa 8500 i nije :confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ja se mislim u sljedećih mjesec- dva ponovit sa grafom...samo mi se neda sad davat hrpu kunića za nešto ni-vrit-ni mimo ![]() ![]() ![]() Najgore je to kaj ću negdje oko Božića MORATI spiskati nešto na hardware...inače bu žena to rješila u svoju korist ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
mislim da je ovo dobro mjesto za jedan veliki pljesak premecu na ustrajnosti i strpljivosti :clap: (sad bi tu išlo brdo ovih lijevo, ali pravila su pravila ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
|
Da, isplatilo mu se napokon. ![]() |
![]() |
![]() |
|