![]() |
NTSC-J, PAL, and SECAM TV Tuner Hotfix for DirectX 9.0b
Sa DX9b je bilo dosta problema po pitanju PAL TV-tunera,AIW i sl..
One of these fixes caused several TV Tuner capture card/driver combinations using video formats other than NTSC (NTSC-J, PAL, SECAM) to no longer initialize correctly on Windows 2000, Windows XP, and Windows Server 2003. Symptoms include loss of capture functionality and potential inability to set/retain device capture settings. This hotfix, documented further in Knowledge Base article 825116, has been issued to correct the flaw. Supported Operating Systems: Windows 2000, Windows Server 2003, Windows XP http://download.microsoft.com/downlo...16-x86-ENU.exe |
Aaaa, sjetili se i to popraviti. Rade punom parom nema što...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zapalo mi oko za ono AIW 9600 pro. Kad bi se nje dokopao, barem da je pogladim po rage theatru:D Stvarno dobra, još kad bi kod nas došla po cijeni od 1600 kao vani...Moš mislit, nabiče nam cijenu da bumo mogli kupit TV 72 cm za te pare. |
Citiraj:
1.958,48 krznatih...to i nije tak loša kupovina. Koji ti je vrag bio da uzimaš 9500 64???, da ti je neki upgrade sa 8500 i nije :confused: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja se mislim u sljedećih mjesec- dva ponovit sa grafom...samo mi se neda sad davat hrpu kunića za nešto ni-vrit-ni mimo :D :D :D Najgore je to kaj ću negdje oko Božića MORATI spiskati nešto na hardware...inače bu žena to rješila u svoju korist:D |
Citiraj:
mislim da je ovo dobro mjesto za jedan veliki pljesak premecu na ustrajnosti i strpljivosti :clap: (sad bi tu išlo brdo ovih lijevo, ali pravila su pravila :D ) |
Da, isplatilo mu se napokon.:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:53. |