|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Lako do 3 mj. flata
"Svi XXLadsl korisnici koji u razdoblju od 18. travnja do 5. svibnja potpišu ugovor na 12 mjeseci ostvaruju posebnu pogodnost - neograničeno surfanje (flat rate) tijekom tri obračunska razdoblja, odnosno prva tri mjeseca, za samo 1 kn!" Dakle, sve što trebate je otvoriti adsl account na iskonu i potpisati ugovor na 12. mj. (obvezujete se na minimalno 10kn mjesečno) i dobijete 3 mj. flata za 1kn. Ako ste postojeći korisnik onda samo zatražite ugovor i faksirate popunjen ugovor i to je to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Ali nakon sto prodje ta 3 mjeseca morate placati tih 10kn mjesecno, onda vas tih 3 mjeseca flata izadje 90kn sto je ipak prihvatljivo .... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Sve je to lijepo i krasno, ali te veže da plaćaš pretplatu od 79kn slijedećih 9 mjeseci (711Kn). Još plus to tel. pretplata, nisi se spojio na net i napravio niti jedan tel. razgovor, a moraš platiti 140Kn! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Tak mi je svejedno ciji sam... uvijek nekome placam... Nego, ima tko kakva iskustva sa njihovom uslugom? Imaju kakva limite pri koristenju p2p ili nesto slicno?
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Sve radi normalno preko iskona. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Kako glupost kada i dalje moram plaćati pretplatu Iskonu na godinu dana, dok Iskon.DUO nudi tel. i FLAT za 150Kn, a kod T-Coma tel. pretplata i ADSL brzina 140Kn (bez uračunatog ikakvog prometa). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Pa ako ti uleti bolja ponuda lijepo odjaviš t-com adsl i plaćaš i dalje iskonu svaki mjesec 10kn do kraja ugovorne obveze ili lijepo odjaviš iskon i platiš sve u komadu za preostale mjesece. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja imam t-com adsl i jos mi traje ugovor. Znaci ja se mogu prebaciti od iduceg mjeseca na start paket (0 kn), potipisati ugovor sa iskonom, koristit njihov flat 3 mjeseca besplatno (ili za 10kn, nebitno) i onda se opet vratiti na t-com flat i iskonu dalje placati godinu dana po 10kn mjesecno? Ako je tako, onda se to svima isplati, ne? umjesto 600 kn platit cu 120kn i to na kredit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Pa možeš i to ali stvarno nema razloga. Uostalom, vidjet ćeš kroz ova 3 mj. dal ti radi isto ko na t-comu pa možeš onda od njih uzet flat da ne plaćaš bezveze 2 računa. Ja sam dugo koristio iskon dok još nije bilo drugih resellera i sve je bilo isto ko na t-comu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Ovaj mjesec mi ističe ugovor kod T-Coma i mislim potpisati ugovor na 12 mjeseci s Iskonom za XXLadsl. Šta sve moram napraviti da se prebacim na Iskon? Kako dobivam račun za brzinu, da li je na tel. računu od T-Coma ili posebno od Iskona? Za promet dobivam račun od Iskona. EDIT: našao odgovor na drugi dio pitanja o računima: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Odeš na iskonove stranice, registriraš se za xxladsl i gotovo. Umjesto t-coma ćeš dobivat račun za promet od iskona i to je to. Samo nemoj zaboravit prebacit t-comov promet na start paket da ti ne dolazi račun i pripazi da kad dobiješ iskonov account da ti piše na korisničkim stranicama promo flat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Suit up!
|
Kako bi to sad išlo kod mene? Ja sam na Iskonu (5gb) i sad zelim iskoristiti taj flat. Da li trebam odjaviti postojeći iskonov account i onda ponovno zatražiti? Koliko bi vremenski trebalo da se to obavi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Ne trebaš ništa otkazivati. Samo nazovi 08001000 i reci da hoćeš promo flat. Vjerojatno će ti ga uključiti odmah tokom dana, a poslije poslati ugovor koji moraš vratit. Tak su barem meni, ali ugovor još nisam dobio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Evo meni su aktivirali račun, to znači da od danas 3 mjeseca imam flat, bez obzira što je danas 24.04., neće mi propasti cijeli mjesec zbog ovih 6 dana? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Ne, u szk su mi rekli da ti se računa baš 3 mj. a ne po obračunskim razdobljima. Znači imaš flat do 24.7. Samo si još provjeri na kor. stranicama dal ti piše promo flat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Piše pod usluge koje trenutno koristim: Promo XXLadsl FlatRate. Odo ja onda vidjeti kakva je veza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Pitao sam dali ograničavaju torrente isl p2p , kažu nema beda niš ne ograničavaju. Zvao sam baš onaj 062101010 . ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Suit up!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
Ja sam se jučer prijavio preko neta, faksirao im potpisan ugovor i zvao ih da me aktiviraju i sve je bilo gotovo u 15-ak minuta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Suit up!
|
@Beast - jesi možda prije bio na iskonu također? Ja bih to isto napravio da se ne potežem sa SZK-om, ali pošto već imam račun kod njih malo mi je blesavo da mi ne naprave 2 računa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|