Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.04.2007., 13:00   #1
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Lako do 3 mj. flata

"Svi XXLadsl korisnici koji u razdoblju od 18. travnja do 5. svibnja potpišu ugovor na 12 mjeseci ostvaruju posebnu pogodnost - neograničeno surfanje (flat rate) tijekom tri obračunska razdoblja, odnosno prva tri mjeseca, za samo 1 kn!"

Dakle, sve što trebate je otvoriti adsl account na iskonu i potpisati ugovor na 12. mj. (obvezujete se na minimalno 10kn mjesečno) i dobijete 3 mj. flata za 1kn. Ako ste postojeći korisnik onda samo zatražite ugovor i faksirate popunjen ugovor i to je to.
ojpi je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2007., 13:03   #2
h3lld
Disturbed
Moj komp

h3lld's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ali nakon sto prodje ta 3 mjeseca morate placati tih 10kn mjesecno, onda vas tih 3 mjeseca flata izadje 90kn sto je ipak prihvatljivo ....
Oglas

Oglas
Staro 23.04.2007., 13:06   #3
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Citiraj:
Autor h3lld Pregled postova
Ali nakon sto prodje ta 3 mjeseca morate placati tih 10kn mjesecno, onda vas tih 3 mjeseca flata izadje 90kn sto je ipak prihvatljivo ....
Naravno da je prihvatljivo, pa inače te samo 1 mjesec dođe minimalno 150kn kod optime recimo.
Staro 23.04.2007., 15:09   #4
Dr. Beast
Premium

Datum registracije: May 2006
Sve je to lijepo i krasno, ali te veže da plaćaš pretplatu od 79kn slijedećih 9 mjeseci (711Kn). Još plus to tel. pretplata, nisi se spojio na net i napravio niti jedan tel. razgovor, a moraš platiti 140Kn! Nikako da Iskon.DUO "dođe" do mene.
Dr. Beast je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2007., 15:41   #5
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Mislim da tek nakon isteka ta 3 mjeseca se pocinje racunat 12 mjeseci ugovora. Tako da si u biti 15mj njihov.
Staro 23.04.2007., 16:02   #6
gunther
Premium

Datum registracije: Sep 2005
Tak mi je svejedno ciji sam... uvijek nekome placam... Nego, ima tko kakva iskustva sa njihovom uslugom? Imaju kakva limite pri koristenju p2p ili nesto slicno?
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
gunther je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2007., 17:53   #7
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Citiraj:
Autor Dr. Beast Pregled postova
Sve je to lijepo i krasno, ali te veže da plaćaš pretplatu od 79kn slijedećih 9 mjeseci (711Kn). Još plus to tel. pretplata, nisi se spojio na net i napravio niti jedan tel. razgovor, a moraš platiti 140Kn! Nikako da Iskon.DUO "dođe" do mene.
Glupost, obvezuješ se samo na 10kn mjesečno, tj. samo na iskonov promet, a ne na t-comovu pretplatu za telefon i adsl.

Citiraj:
Autor gunther Pregled postova
Tak mi je svejedno ciji sam... uvijek nekome placam... Nego, ima tko kakva iskustva sa njihovom uslugom? Imaju kakva limite pri koristenju p2p ili nesto slicno?
Sve radi normalno preko iskona.
Staro 23.04.2007., 18:27   #8
Dr. Beast
Premium

Citiraj:
Autor ojpi Pregled postova
Glupost, obvezuješ se samo na 10kn mjesečno, tj. samo na iskonov promet, a ne na t-comovu pretplatu za telefon i adsl.
Kako glupost kada i dalje moram plaćati pretplatu Iskonu na godinu dana, dok Iskon.DUO nudi tel. i FLAT za 150Kn, a kod T-Coma tel. pretplata i ADSL brzina 140Kn (bez uračunatog ikakvog prometa).
Staro 23.04.2007., 18:50   #9
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Citiraj:
Kako glupost kada i dalje moram plaćati pretplatu Iskonu na godinu dana, dok Iskon.DUO nudi tel. i FLAT za 150Kn, a kod T-Coma tel. pretplata i ADSL brzina 140Kn (bez uračunatog ikakvog prometa).
Pa ako ti uleti bolja ponuda lijepo odjaviš t-com adsl i plaćaš i dalje iskonu svaki mjesec 10kn do kraja ugovorne obveze ili lijepo odjaviš iskon i platiš sve u komadu za preostale mjesece.
Staro 23.04.2007., 20:25   #10
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ja imam t-com adsl i jos mi traje ugovor. Znaci ja se mogu prebaciti od iduceg mjeseca na start paket (0 kn), potipisati ugovor sa iskonom, koristit njihov flat 3 mjeseca besplatno (ili za 10kn, nebitno) i onda se opet vratiti na t-com flat i iskonu dalje placati godinu dana po 10kn mjesecno?

Ako je tako, onda se to svima isplati, ne? umjesto 600 kn platit cu 120kn i to na kredit
SPLiFF je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.04.2007., 20:48   #11
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Citiraj:
Autor SPLiFF Pregled postova
Ja imam t-com adsl i jos mi traje ugovor. Znaci ja se mogu prebaciti od iduceg mjeseca na start paket (0 kn), potipisati ugovor sa iskonom, koristit njihov flat 3 mjeseca besplatno (ili za 10kn, nebitno) i onda se opet vratiti na t-com flat i iskonu dalje placati godinu dana po 10kn mjesecno?

Ako je tako, onda se to svima isplati, ne? umjesto 600 kn platit cu 120kn i to na kredit
Tako je. Samo možeš onda radije uzet kod iskona flat poslije 3mj. da ne daješ ovih 10kn bezveze.
Staro 23.04.2007., 20:53   #12
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Citiraj:
Tako je. Samo možeš onda radije uzet kod iskona flat poslije 3mj. da ne daješ ovih 10kn bezveze.
Pa ako je kvaliteta veze jednaka, zasto ne, svejedno mi je. Ako ne, mislio sam ako mogu - netko je spomenio - raskinit ugovor i platit tih 120kn u komadu.
Idem to odma sutra obavit
SPLiFF je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2007., 22:31   #13
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Citiraj:
Autor SPLiFF Pregled postova
Pa ako je kvaliteta veze jednaka, zasto ne, svejedno mi je. Ako ne, mislio sam ako mogu - netko je spomenio - raskinit ugovor i platit tih 120kn u komadu.
Idem to odma sutra obavit
Pa možeš i to ali stvarno nema razloga. Uostalom, vidjet ćeš kroz ova 3 mj. dal ti radi isto ko na t-comu pa možeš onda od njih uzet flat da ne plaćaš bezveze 2 računa. Ja sam dugo koristio iskon dok još nije bilo drugih resellera i sve je bilo isto ko na t-comu.
Staro 24.04.2007., 13:19   #14
Dr. Beast
Premium

Ovaj mjesec mi ističe ugovor kod T-Coma i mislim potpisati ugovor na 12 mjeseci s Iskonom za XXLadsl. Šta sve moram napraviti da se prebacim na Iskon? Kako dobivam račun za brzinu, da li je na tel. računu od T-Coma ili posebno od Iskona? Za promet dobivam račun od Iskona.

EDIT: našao odgovor na drugi dio pitanja o računima:
Citiraj:
"Pri pružanju ove usluge koristimo T-Comovu aDSL tehnologiju. Stoga ona u velikoj mjeri ovisi o mogućnostima, kapacitetima i kvaliteti te infrastrastukture kao i T-Comovim uvjetima pružanja usluge. Zbog navedenih razloga je dostupnost usluge ograničena. Mjesečna pretplata za odabranu brzinu aDSL linije naplaćuje se T-Comovim telefonskim računom, dok se ostvareni promet naplaćuje Iskonovim računom."
Staro 24.04.2007., 14:26   #15
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Odeš na iskonove stranice, registriraš se za xxladsl i gotovo. Umjesto t-coma ćeš dobivat račun za promet od iskona i to je to. Samo nemoj zaboravit prebacit t-comov promet na start paket da ti ne dolazi račun i pripazi da kad dobiješ iskonov account da ti piše na korisničkim stranicama promo flat.
Staro 24.04.2007., 14:31   #16
Dr. Beast
Premium

Citiraj:
Odeš na iskonove stranice, registriraš se za xxladsl i gotovo. Umjesto t-coma ćeš dobivat račun za promet od iskona i to je to. Samo nemoj zaboravit prebacit t-comov promet na start paket da ti ne dolazi račun i pripazi da kad dobiješ iskonov account da ti piše na korisničkim stranicama promo flat.
Pa to je onda isto kao i Optimin traffic, samo ovdje platiš ostatak od 90Kn za 12 mjeseci.
Staro 24.04.2007., 15:20   #17
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Kako bi to sad išlo kod mene?
Ja sam na Iskonu (5gb) i sad zelim iskoristiti taj flat.

Da li trebam odjaviti postojeći iskonov account i onda ponovno zatražiti?
Koliko bi vremenski trebalo da se to obavi?
Mar je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2007., 15:29   #18
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Kako bi to sad išlo kod mene?
Ja sam na Iskonu (5gb) i sad zelim iskoristiti taj flat.

Da li trebam odjaviti postojeći iskonov account i onda ponovno zatražiti?
Koliko bi vremenski trebalo da se to obavi?
Ne trebaš ništa otkazivati. Samo nazovi 08001000 i reci da hoćeš promo flat. Vjerojatno će ti ga uključiti odmah tokom dana, a poslije poslati ugovor koji moraš vratit. Tak su barem meni, ali ugovor još nisam dobio.
Staro 24.04.2007., 16:25   #19
Dr. Beast
Premium

Evo meni su aktivirali račun, to znači da od danas 3 mjeseca imam flat, bez obzira što je danas 24.04., neće mi propasti cijeli mjesec zbog ovih 6 dana?
Staro 24.04.2007., 16:58   #20
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Citiraj:
Evo meni su aktivirali račun, to znači da od danas 3 mjeseca imam flat, bez obzira što je danas 24.04., neće mi propasti cijeli mjesec zbog ovih 6 dana?
Ne, u szk su mi rekli da ti se računa baš 3 mj. a ne po obračunskim razdobljima. Znači imaš flat do 24.7. Samo si još provjeri na kor. stranicama dal ti piše promo flat.
Staro 24.04.2007., 17:06   #21
Dr. Beast
Premium

Piše pod usluge koje trenutno koristim: Promo XXLadsl FlatRate. Odo ja onda vidjeti kakva je veza
Staro 24.04.2007., 18:27   #22
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Mislim da tek nakon isteka ta 3 mjeseca se pocinje racunat 12 mjeseci ugovora. Tako da si u biti 15mj njihov.
Nope, ja zvao danas kaže da 3 mjeseca flat + 9 mjeseci onda plaćaš. Tako da je onda ok. I ja isto nazvo danas da me aktiviraju ponovo. Fino 600 kn u džepu, i onda nastavljam s faltom kod njih.

Pitao sam dali ograničavaju torrente isl p2p , kažu nema beda niš ne ograničavaju. Zvao sam baš onaj 062101010 .

Darth Vader je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2007., 12:33   #23
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Zva sam ih i ja jucer popodne, medjutim jos mi nisu poslali ugovor na emajl niti uključili flat.
Bastards!
Staro 25.04.2007., 12:41   #24
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
niti meni nisu poslali
Darth Vader je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2007., 13:28   #25
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Očito da još nikome nisu poslali, ali nije me briga jer mi je usluga aktivirana. Kaj se mene tiče ugovor mi mogu poslati i za mjesec dana.
Staro 25.04.2007., 13:33   #26
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Citiraj:
Očito da još nikome nisu poslali, ali nije me briga jer mi je usluga aktivirana. Kaj se mene tiče ugovor mi mogu poslati i za mjesec dana.
Je, ali meni još nisu niti uključili promo flat iako ima skoro 24 sata otkad sam ih zvao.
Staro 25.04.2007., 17:08   #27
Dr. Beast
Premium

Ja sam se jučer prijavio preko neta, faksirao im potpisan ugovor i zvao ih da me aktiviraju i sve je bilo gotovo u 15-ak minuta.
Staro 26.04.2007., 01:38   #28
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Citiraj:
Ja sam se jučer prijavio preko neta, faksirao im potpisan ugovor i zvao ih da me aktiviraju i sve je bilo gotovo u 15-ak minuta.
Poslali su ti ugovor ili kaj? Ja ga još nisam dobio.
Staro 26.04.2007., 08:11   #29
Dr. Beast
Premium

Citiraj:
Poslali su ti ugovor ili kaj? Ja ga još nisam dobio.
Prilikom registracije bila je mogućnost printanja ugovora, pa sam ga lijepo isprintao, potpisao i faksirao. Zvao sam ih da mi aktiviraju uslugu i to je to.
Staro 26.04.2007., 11:18   #30
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

@Beast - jesi možda prije bio na iskonu također? Ja bih to isto napravio da se ne potežem sa SZK-om, ali pošto već imam račun kod njih malo mi je blesavo da mi ne naprave 2 računa.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno