|
![]() |
#2 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
pa nabaci, ziher će pomoć ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije u tome problem...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
pur3 pwnage
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
izgubio* sam winxp cdkey ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
istina da nije bas tema ali jesam li ja lud ili mene nikad framework nije trazio validaciju, niti jedna verzija. trazio je mp, ie7, kod skidanja zadnji dx9 update ali ne kod instalacije. zapravo jedino mp i ie7 koliko znam traze validaciju i kod skidanja i kod instalacije, ostalo ili uopce ne ili samo kod skidanja. edit : da, i onaj antispyware trazi kod instalacije, njega sam zaboravio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Nema govora o činjenici da net provjerava autentičnost windowsa bilo da je riječ o 1.1 2.0 ili 3.0 verziji. Međutim postoji više verzija net 2.0 i isparavaka za istu i moram priznat da često znaju zadavat muke pri insalaciji. Sad me interesira sljedeće šta je zippo pitao: Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
vidis, mene vise zanima kako to da je tako nesto morao pitati? covjek bi od fanATIka ipak ocekivao da zna da mu treba .net 2.0 da pokrene control center ili kako se vec zove to cudo (acc,ccc?). IMO najbolji nacin da se to sve rjesi je windows update, to vrijedi za sve ms idiotarije. to je obicno i moj izbor nakon reinstala iako sve instalacije imam na disku, stavim sve update ukljucujuci .net, ie (kad je vec tu nek je novi ![]() nego, palo mi je sad napamet sto ga mozda pati. ima neki .net, kao 2.0 ili tako nesto na MSovom siteu koji je dosta manji za skiniti od ovog, "pravog". taj ne radi ![]() mozda ima taj, ljudi se obicno polakome za ustedjeti par mb prometa pa povuku taj koji je zapravo.....ne znam, vjerovatno ni MS ne zna za cega je ali je mali, to je bitno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
to te ja pitam
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|