![]() |
ne mogu instalirat net. framework
uglavnom izbaci mi neku gresku na kraju instalacije i ne ide dalje. treba mi za catalyst.
please pomoc. ako treba nabacim screanshot |
pa nabaci, ziher će pomoć ;)
|
ah sorry komp je bio od frendice i sad je kod nje pa ne mogu. uglavnom hvala na dobroj volji: cheers2
|
nemaš legal kopiju vindousa, u tom ti je problem :)
odi na ručnu insalaciju i tažit će te cd od vindouza, ubaci ga, on će stavit nekaj i onda će se vratit na instalaciju |
Nije u tome problem...
|
Koji net.framework? 1.1 ili 2.0?
|
Citiraj:
izgubio* sam winxp cdkey :) |
Citiraj:
|
istina da nije bas tema ali jesam li ja lud ili mene nikad framework nije trazio validaciju, niti jedna verzija. trazio je mp, ie7, kod skidanja zadnji dx9 update ali ne kod instalacije. zapravo jedino mp i ie7 koliko znam traze validaciju i kod skidanja i kod instalacije, ostalo ili uopce ne ili samo kod skidanja. edit : da, i onaj antispyware trazi kod instalacije, njega sam zaboravio :)
|
Citiraj:
Nema govora o činjenici da net provjerava autentičnost windowsa bilo da je riječ o 1.1 2.0 ili 3.0 verziji. Međutim postoji više verzija net 2.0 i isparavaka za istu i moram priznat da često znaju zadavat muke pri insalaciji. Sad me interesira sljedeće šta je zippo pitao: Citiraj:
|
Citiraj:
IMO najbolji nacin da se to sve rjesi je windows update, to vrijedi za sve ms idiotarije. to je obicno i moj izbor nakon reinstala iako sve instalacije imam na disku, stavim sve update ukljucujuci .net, ie (kad je vec tu nek je novi :)), mp.....bude toga 200mb, skuham kavu i dok se ni ne ohladi sve gotovo i mir. nego, palo mi je sad napamet sto ga mozda pati. ima neki .net, kao 2.0 ili tako nesto na MSovom siteu koji je dosta manji za skiniti od ovog, "pravog". taj ne radi :) mozda ima taj, ljudi se obicno polakome za ustedjeti par mb prometa pa povuku taj koji je zapravo.....ne znam, vjerovatno ni MS ne zna za cega je ali je mali, to je bitno :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09. |