|
![]() |
#1 |
Killer
Datum registracije: Dec 2006
|
Pitanja za Eksperte
Dragi kolege recimo da covjek hoce napraviti neko cudo ko vi ( osim puno muke i truda i spretnih ruku ) koju opremu treba nabaviti?? Gdje?? I kolko??? ![]()
Live long and prosper!!! Zadnje izmijenjeno od: Wind_Wisper. 13.01.2007. u 10:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
??? A o čemu ti to molim te lijepo? I da, nema potrebe u naslov stavljati toliko uskličnika i ostalih oznaka, nije nitko umro. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Mozda misli na stranicu + forum poput PCE-a te detalje o hardwareu, softwareu, hostingu itd potrebnim za realizaciju istoga ali opet sto to radi na ovome podforumu a mozda i kako napraviti neke od stvari koje su u sticky-ima... Zapravo neka se bolje izjasni ![]()
![]() |
#5 |
Killer
|
![]() |
#7 | |
Killer
|
Citiraj:
Pa onda koji alat mi treba da to napravim??? ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Pitanje ti je malo preopcenito... al recimo da ti treba dremel ili ubodna pila ako hoces radit otvor za plexi. Prokopaj malo po starim postovima, neke su stvari objasnjene do u detalje. Imas na Google-u HRPU stranica o case moddingu, vodica za modanje, graviranje, ma sta god hoces. Ja znam da je lakse postavit glupo pitanje ovdje i prekrizenih ruku cekat da netko odgovori... treba se sam malo potruditi. Osim toga, treba imat i nekog dara i smisla za to. Svatko moze odvalit komad kucista, frknut unutra neonku ili ispilit rupu i stavit ventilator, ali to je daleko od onog pravog moddanja ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Killer
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Pevec, Bauhaus, Baumax, Gramat...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Killer
|
Ok, hvala!!!
|
|
Oglas
|