![]() |
Pitanja za Eksperte
Dragi kolege recimo da covjek hoce napraviti neko cudo ko vi ( osim puno muke i truda i spretnih ruku ) koju opremu treba nabaviti?? Gdje?? I kolko???:rolleyes:
|
??? A o čemu ti to molim te lijepo? I da, nema potrebe u naslov stavljati toliko uskličnika i ostalih oznaka, nije nitko umro.
|
Citiraj:
|
Mozda misli na stranicu + forum poput PCE-a te detalje o hardwareu, softwareu, hostingu itd potrebnim za realizaciju istoga ali opet sto to radi na ovome podforumu a mozda i kako napraviti neke od stvari koje su u sticky-ima...
Zapravo neka se bolje izjasni ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa onda koji alat mi treba da to napravim???:beer: |
Citiraj:
|
Pitanje ti je malo preopcenito... al recimo da ti treba dremel ili ubodna pila ako hoces radit otvor za plexi. Prokopaj malo po starim postovima, neke su stvari objasnjene do u detalje. Imas na Google-u HRPU stranica o case moddingu, vodica za modanje, graviranje, ma sta god hoces. Ja znam da je lakse postavit glupo pitanje ovdje i prekrizenih ruku cekat da netko odgovori... treba se sam malo potruditi. Osim toga, treba imat i nekog dara i smisla za to. Svatko moze odvalit komad kucista, frknut unutra neonku ili ispilit rupu i stavit ventilator, ali to je daleko od onog pravog moddanja :)
|
Citiraj:
|
Pevec, Bauhaus, Baumax, Gramat...
|
Ok, hvala!!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:18. |