|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Svi u blizini zagorja ( Krapine )
Spremine auteke vu garažice , i se si pokrite kaj nečete da vam se razbije jer tak tuj je upravo padala tuča veča nego orehi .. eto tek tolko da obavestim sve u blizini ![]()
![]() |
#2 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
opa, moram se pripremit
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#4 |
Magister Mundi sum!
|
![]() |
#5 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Uz sve silne gnojnice (koje pomažu efektu staklenika i globalnom zagrijavanju) još ispuštate smrtonosna (doslovno, nije jedan skviknuo od toga) isparenja. I na kraju se napucate bažula sa repom ili kiselim zeljem i opet oslobodite koju kilotonu metana....kad bolje razmislim-jedni ste od glavnih krivaca za promjenu klime:clap:
![]() |
![]() |
#6 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
Je sad se sigurno misli na to da vu vino vodu mečemo .. nije to istina .. vodu koristimo samo za pranje bačvi .. a to kaj se nikome neda tu vodu van sprazniti pa malo ostane nije tak hudo bitno : nono : Kaj se tiče bažulja , repe i zelja to je sve za dezinfekciju , da mi to ne jedemo i ispuštamo dezinfekcijske plinove na svetu bi bilo puno virusa i bakterija. Mislim nama je tak tuj čist dobro a to kaj naši nusproizvodi odlaziju svud naokolo ni naš problem dok god mi mamo kleticu h koju se moremo skriti i napiti ![]() Edit: zaboravil sam reči .. da se pazite gda se ( i ak se ) napraviju oni tuneli kroz medvednicu jer onda bu direktno sve išlo na Zabreg .. ovak ste još kolko tolko svi tam zaštičeni zahvaljujuči njoj : evil :
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|