IceFisherman |
25.10.2006. 01:58 |
Citiraj:
Autor Jelc
(Post 552450)
Svake godine kad je vrijeme delanca uzrokujete nestašicu šećera i pitke vode:D
Uz sve silne gnojnice (koje pomažu efektu staklenika i globalnom zagrijavanju) još ispuštate smrtonosna (doslovno, nije jedan skviknuo od toga) isparenja.
I na kraju se napucate bažula sa repom ili kiselim zeljem i opet oslobodite koju kilotonu metana....kad bolje razmislim-jedni ste od glavnih krivaca za promjenu klime:clap:
|
Je sad se sigurno misli na to da vu vino vodu mečemo .. nije to istina .. vodu koristimo samo za pranje bačvi .. a to kaj se nikome neda tu vodu van sprazniti pa malo ostane nije tak hudo bitno : nono :
Kaj se tiče bažulja , repe i zelja to je sve za dezinfekciju , da mi to ne jedemo i ispuštamo dezinfekcijske plinove na svetu bi bilo puno virusa i bakterija.
Mislim nama je tak tuj čist dobro a to kaj naši nusproizvodi odlaziju svud naokolo ni naš problem dok god mi mamo kleticu h koju se moremo skriti i napiti :p
Edit:
zaboravil sam reči .. da se pazite gda se ( i ak se ) napraviju oni tuneli kroz medvednicu jer onda bu direktno sve išlo na Zabreg .. ovak ste još kolko tolko svi tam zaštičeni zahvaljujuči njoj : evil :
|