PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Svi u blizini zagorja ( Krapine ) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=50058)

IceFisherman 24.10.2006. 22:43

Svi u blizini zagorja ( Krapine )

Spremine auteke vu garažice , i se si pokrite kaj nečete da vam se razbije jer tak tuj je upravo padala tuča veča nego orehi

.. eto tek tolko da obavestim sve u blizini :rolleyes:

terminator 24.10.2006. 22:58

opa, moram se pripremit

Jelc 24.10.2006. 23:04

Citiraj:

Autor IceFisherman (Post 552382)
Spremine auteke vu garažice , i se si pokrite kaj nečete da vam se razbije jer tak tuj je upravo padala tuča veča nego orehi

.. eto tek tolko da obavestim sve u blizini :rolleyes:

Mošt od tuduma i direktora je zakipil, grda isparenja su otišla u atmosferu...ja se niš ne čudim tuči:p

IceFisherman 24.10.2006. 23:49

Citiraj:

Autor Jelc (Post 552406)
Mošt od tuduma i direktora je zakipil, grda isparenja su otišla u atmosferu...ja se niš ne čudim tuči:p

a tak znači .. sad bumo još mi krivi za uragane i ostale vremenske nepogode ... najbolj i za globalno zatopljenje : evil :

Jelc 24.10.2006. 23:59

Citiraj:

Autor IceFisherman (Post 552440)
a tak znači .. sad bumo još mi krivi za uragane i ostale vremenske nepogode ... najbolj i za globalno zatopljenje : evil :

Svake godine kad je vrijeme delanca uzrokujete nestašicu šećera i pitke vode:D
Uz sve silne gnojnice (koje pomažu efektu staklenika i globalnom zagrijavanju) još ispuštate smrtonosna (doslovno, nije jedan skviknuo od toga) isparenja.

I na kraju se napucate bažula sa repom ili kiselim zeljem i opet oslobodite koju kilotonu metana....kad bolje razmislim-jedni ste od glavnih krivaca za promjenu klime:clap:

IceFisherman 25.10.2006. 01:58

Citiraj:

Autor Jelc (Post 552450)
Svake godine kad je vrijeme delanca uzrokujete nestašicu šećera i pitke vode:D
Uz sve silne gnojnice (koje pomažu efektu staklenika i globalnom zagrijavanju) još ispuštate smrtonosna (doslovno, nije jedan skviknuo od toga) isparenja.

I na kraju se napucate bažula sa repom ili kiselim zeljem i opet oslobodite koju kilotonu metana....kad bolje razmislim-jedni ste od glavnih krivaca za promjenu klime:clap:

Je sad se sigurno misli na to da vu vino vodu mečemo .. nije to istina .. vodu koristimo samo za pranje bačvi .. a to kaj se nikome neda tu vodu van sprazniti pa malo ostane nije tak hudo bitno : nono :
Kaj se tiče bažulja , repe i zelja to je sve za dezinfekciju , da mi to ne jedemo i ispuštamo dezinfekcijske plinove na svetu bi bilo puno virusa i bakterija.
Mislim nama je tak tuj čist dobro a to kaj naši nusproizvodi odlaziju svud naokolo ni naš problem dok god mi mamo kleticu h koju se moremo skriti i napiti :p

Edit:
zaboravil sam reči .. da se pazite gda se ( i ak se ) napraviju oni tuneli kroz medvednicu jer onda bu direktno sve išlo na Zabreg .. ovak ste još kolko tolko svi tam zaštičeni zahvaljujuči njoj : evil :

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:40.