|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Ovako... Sinoć je bilo sve OK, jutros mi se stara spojila na net (ADSL) i nakon par sekundi se zblokirao komp i neko krčanje je došlo na zvučnike. i pojave se neke crte po ekranu i jedino što mogu je hard reset. Prije par dana sam instalirao Creative X-Fi Platinum sa najnovijim driverima. Prekjučer sam instalirao Microsoft Visual Studio .NET 2005 i Total WAR: Medieval 2. To su jedine promjene na mom kompu u zadnjih par dana, ali problem se pojavljuje od jutros. Probao sam adsl modem spojit u drugu mrežnu, ali opet isto i drugi port na modemu. Jedino da ga probam spojit na USB, ali mi onda neće raditi u Visti preko koje trenutno ovo pišem. I sve je OK sa netom... Možda kakvo iskustvo
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni se već to dva puta dogodilo, spojim se na adsl, to šaram po forumu i samo mi se komp zbloka, ona dva monitora što označuju konekciju su upaljena oba a komp smrznut. Restartam komp, probam se sojit na net neće jedno pol sata tako a onda sve normalno dalje radi. To se dogodilo negdje dva puta u razmaku možda mjesec dana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Možda modem radi njesra!?
![]() |
#4 |
od LemilicE
|
Evo drugi dan... Za sada sve dobro šljaka. Malo sam mu povisio 12V jer sam micao onaj panel od Antecovog npajanja po kućištu jer sam montiravao panel od X-Fi i za sada je OK. Zanimljivo da mi se jučer nakon par sati igranja Medievala 2 komp nije zblesio, ali čim sam se spojio na net i pokrenuo IE, zblesio se :confused: edit: Čak sam sve stavio na stock jer nisam znao šta me zeza
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
jučer je onda neko sranje bilo, ja sam isto imao masivnih problema sa kompom, nije htio butat, vamo tamo, sve na stock vratio, radi, onda naclockao i opet radi ko beba??? šta nisi imao sličnih problema na IC7? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
od LemilicE
|
Evo vratio se iz Ljubljane sa koncerta od Bryan Adamsa ... MRAK!!! Pito staru i kaže da nije bilo nikakvih problema. Čudno ... Na IC7 sam imao tih problema na fsbu preko 480 (2,8 na 3,6 i više ... presscot naravno) edit: Pokrenuo sam CWShreader i opet se zblesilo i to 2 puta kad sam ga opet restartao i to na 2 različita mjesta. U Safe modu normalno prođe. Mislim da me X-Fi zeza
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 27.11.2006. u 20:30. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|