|
![]() |
#1 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Ipak bih uzeo...
CPU AMD Athlon XP 2500+ (333MHz), Socket A, Barton KOM 764,59 dobio sam na kladionici oko 800 kn na ulozenih 10 tako da to bitno mijenja moje financijsko stanje a time i potrebu za hardwerom... pa umjesto tbb 1700 cu uzeti ovog gore ljepotana... da li se to isplati? ploca ce dakako biti 8RDA+ (ili 8RDA3+ ??)... a memorija samsung 2x 256 mb ddr 400 radi dual channel moda!!! oce to zajedno valjat sta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
I Love AMD and nVida
Datum registracije: Feb 2003
|
će će !!! Velcome to the club !!! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
I Love AMD and nVida
|
Citiraj:
![]() Ali ni taj dobitak se ne upisuje, jer ide na ![]() Kad sve zbrojiš i oduzmeš uvijek si na gubitku ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Ipak bih uzeo...
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
I Love AMD and nVida
|
Re: Re: Ipak bih uzeo...
Citiraj:
Dali si ti imao kakvih iskustva kad kažeš da neće!
![]() |
![]() |
#8 | |
..
|
Re: Re: Re: Ipak bih uzeo...
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
I Love AMD and nVida
|
Re: Re: Re: Re: Ipak bih uzeo...
Citiraj:
![]() HOCE HOCE
![]() |
![]() |
#10 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
A zašto hoće a zašto neće ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
I Love AMD and nVida
|
Citiraj:
Hoce hoce, vjeruj na rijec
![]() |
![]() |
#12 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Kaj te ograničava??? Proc? Memorija? Ploča? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
I Love AMD and nVida
|
Pa nakon dosta istraživanja sam došao do tih postavki, na kojim najbolje radi!!! Ako povećam fsb ruši se memorija!!! Mogu je staviti na 2.5-3-3-7 recimo pa dignem još pa Mhz, ali na testovima mi performanse dosta padnu, bez obzira što sam dignu fsb! Ako stavim fsb na 200 i memoriju stavim na 80% onda mem radi na 166 Mhz, te je samim time sve sporije isprobano!! I tako dalje da ne nabrajam, uglavnom kad kupim bržu memoriju onda ću i kolokati još!!!! Trenutno mi se ne isplati nabrijati procesor do max. ako memorija radi na niskom taktu, jer sveukupno su performanse lošije, a procesor se više grije! Da nadodam uspio sam dici win i na fsb 215 Mhz
![]() |
#14 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Mislim da tvoja ploča MORA ići još čak i sa tom memorijom... I već smo pričali o tome...memoriju staviš na najadnije setinge,proc na def. pa dižeš sabirnicu... A kad vidiš koliko ide-e onda ostalo... E sad...budući da tvoj proc ipak daje slabije perfomanse nego stari B model pri visokom FSB-u,bolje bi ti bilo da imaš bolju mem. i danas sutra dobru grafičku... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
..
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ipak bih uzeo...
Citiraj:
glupa pitanja zasluzuju glupe odgovore..to je moj zivotni moto vec dugo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
I Love AMD and nVida
|
Citiraj:
Da pojasnim nešto nije mi bio cilj uzdizati ploču več proc. koji meni osobno daje bolje rezultate od 2200+ kojeg sam imao, a oba rade tvornički na istoj frek. PS. Htio bi se ispričati ranije sam bio napisao 2100+, ali imao sam 2200+ +Barton se puno manje grije!!! +Mogu ga više nabrijati!!! Pogotovo se osijeti to ubrzanje u radu u sistemu, gdje ima puno manje onih zastoja!!! Što se ploče tiče: Pločom sam jako zadovoljan što se tiče nabrijavanja tu nema šta, ali što se tiče stabilnosti nije ni ravna MSI-ici i tu nema dvojbe!!! I dalje tvrdim da je bivša MSI KT400 ultra bila moja najstabilnija ploča, ako ne računam ASUS-ovu BX za intel koju sam imao prije gro vremena!!!! Naime epoxica mi se srušila u ovih mjesec dana više nego MSIca u 6 mj. Ali šta je tu je sve ima svoju cijenu!!!! PS. Treba ipak uzeti u obzir da je za epoxicu upravo izašao 1. bios update, a MSI ih je imala ako se ne varam 4 ili 5
![]() |
![]() |
#17 | |
..
|
Citiraj:
moras paziti koje si pci slotove zauzeo..PROVJERI TO!!!to se i meni desilo kad sam promise slucajno piknuo u 5 a ne u 4pci...komp se blesirao..a ispalo je da sharea irq as pinnaclom... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
I Love AMD and nVida
|
Citiraj:
Tj. sad sam stavio sb live, ali to je tek od nedavno!!!
![]() |
![]() |
#19 | |
..
|
Citiraj:
to je na mojoj pci1 i 5...bar mislim...ili je agp,pci1 i 6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Super Moderators
|
[QUOTE]Originally posted by dario-RUS [B]Da pojasnim nešto nije mi bio cilj uzdizati ploču več proc. koji meni osobno daje bolje rezultate od 2200+ kojeg sam imao, a oba rade tvornički na istoj frek. PS. Htio bi se ispričati ranije sam bio napisao 2100+, ali imao sam 2200+ +Barton se puno manje grije!!! +Mogu ga više nabrijati!!! Pogotovo se osijeti to ubrzanje u radu u sistemu, gdje ima puno manje onih zastoja!!! Što se ploče tiče: Pločom sam jako zadovoljan što se tiče nabrijavanja tu nema šta, ali što se tiče stabilnosti nije ni ravna MSI-ici i tu nema dvojbe!!! I dalje tvrdim da je bivša MSI KT400 ultra bila moja najstabilnija ploča, ako ne računam ASUS-ovu BX za intel koju sam imao prije gro vremena!!!! Naime epoxica mi se srušila u ovih mjesec dana više nego MSIca u 6 mj. Ali šta je tu je sve ima svoju cijenu!!!! I kaj bi ti onda falilo da ti je ostala stara ploča i samo novi proc??? Jedno je htjeti imati kvalitetne komponente...a ak hoćeš klokat...onda je to nekaj drugo... Ko bog netko i misli da pizdim na NForce2...a nije istina...ja sam jednostavno toliko sretan kaj nakon 133/bez A/imam stabilnu i kvalitetnu ploču... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
I Love AMD and nVida
|
I kaj bi ti onda falilo da ti je ostala stara ploča i samo novi proc??? Jedno je htjeti imati kvalitetne komponente...a ak hoćeš klokat...onda je to nekaj drugo... J...ga, morao sam isprobati nForce2, a i siguran sam da će se sve njegove mušice ispraviti s vremenom!!! Trenutno sam dobio na brzini, kad kupim drugu memoriju dobit ću još na brzini, pa onda kad kupim još jedan modul, dobit ću još na brzini, e onda će već i pojeftiniti GF5900, pa ću kupit njega i opet dobiti na brzini ![]() ![]()
![]() |
#22 |
..
|
DAJ DJECO NAUCITE QUOTATI... ![]() neznam jel citate svoje postove ali meni je totalna zbrljotina na ekranu .. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|