|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Problemi sta startanjem računala
Dakle, imam ploču MB Gigabyte 965P-DS3, napajanje Chieftec power supply 450W, procesor Intel Core 2 Duo E6300 i grafičku karticu Point Of View GF 7900GS. Kada to sve lijepo pospajam, ubodem u karticu dodatno napajanje (tj. 2 napajanja) i upalim comp u ploči ima struje i vrte se ventilatori na gragičkoj i procesoru ali sistem se ne diže, tj ništa se ne događa, čini mi se da hard uopće ne radi (sata) tj. kao da samo ti ventilatori rade i ništa drugo. Jeli tko zna p čemu bi se tu moglo raditi ? Jeli moguće da je napajanje preslabo ? Hvala Eh da. Memorija je kingmaxova ddr2 na 800 mhz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Napajanje nije sigurno preslabo... Jesi spojio možda PC speaker da čuješ je li ima kakvih beepova? Probao si premještat memoriju po slotovima?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
Kazes nije napajanje ? Ako nije napajanje sta bi onda moglo biti ? Jeli moguce da je jednostavno losa struja ( premali napon ) u kuci ? Posto mi se to znalo dogadjati sa starim compom, ali samo usred zime kad je apsolutno svaka grijalica u 10km okolici popaljena ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
dakle, dodjem doma, ponovo probam upaliti .. i radi sve, evo vec sam windoze instalirao .. svasta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Desi se i to nekada, koliko god se kužiš u kompjutere i prepametan i preglup si za to. Ponekad se problem riješi sam od sebe... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|