![]() |
Problemi sta startanjem računala
Dakle, imam ploču MB Gigabyte 965P-DS3, napajanje Chieftec power supply 450W, procesor Intel Core 2 Duo E6300 i grafičku karticu Point Of View GF 7900GS.
Kada to sve lijepo pospajam, ubodem u karticu dodatno napajanje (tj. 2 napajanja) i upalim comp u ploči ima struje i vrte se ventilatori na gragičkoj i procesoru ali sistem se ne diže, tj ništa se ne događa, čini mi se da hard uopće ne radi (sata) tj. kao da samo ti ventilatori rade i ništa drugo. Jeli tko zna p čemu bi se tu moglo raditi ? Jeli moguće da je napajanje preslabo ? Hvala Eh da. Memorija je kingmaxova ddr2 na 800 mhz |
Napajanje nije sigurno preslabo... Jesi spojio možda PC speaker da čuješ je li ima kakvih beepova? Probao si premještat memoriju po slotovima?
|
Citiraj:
Kazes nije napajanje ? Ako nije napajanje sta bi onda moglo biti ? Jeli moguce da je jednostavno losa struja ( premali napon ) u kuci ? Posto mi se to znalo dogadjati sa starim compom, ali samo usred zime kad je apsolutno svaka grijalica u 10km okolici popaljena ? :). Sa druge strane, imam ups tako da bi on trebao stabilizirati taj napon.... |
KINGMAX je problem. Uzmi neki drugi ram i probaj
|
dakle, dodjem doma, ponovo probam upaliti .. i radi sve, evo vec sam windoze instalirao .. svasta.
|
Desi se i to nekada, koliko god se kužiš u kompjutere i prepametan i preglup si za to. Ponekad se problem riješi sam od sebe...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:21. |