|
![]() |
#1 |
Old School
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() Ej ljudi pomagajte kako znate... Da vam malo opisem problem: imam nforce 2 maticnu, semprona na 1.8Ghz, 512 MB DDR-a, Radeon 9600Pro, creative labs zvucnu i do danas mi je sve normalno radilo. Danas kupim ATA 100 kabal i spojim disk i sad da isprobam upalim komp i ne cuje se "beep" signal niti se pali monitor. Restartam pc i komp se normalno upali, lijepo pise da je ATA 100 kabal tu i pocinje loadanje windowsa. Kad odjednom "blue screen of death" windowsa i kaze "If this is the first time you see this screen restart your pc..." pa ja restartam pc i od tada kad upalim pc ne pali mi se monitor. STO SAM JA POKUSAO: -graficka je u redu jer sam isprobao u drugom kompu, ali kad stavim graficku iz drugog kompa ni onda se ne pali monitor -promijenio sam ram, ali ne radi -promijenio ata kablove i nista -izvadim ram cuje se "beep" signal -izvadim graficku ne cuje se "beep" signal (mozda je ovdje problem) genijalci na vama je red nadam se da mi mozete reci sto se dogadja i nadam se da mi nije ploca riknula THX in advance: hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Bojim se da je ploca riknula, mozda si slucajno ostetio neki vod ili nesto, ili je ostala neka vida u kompu pa kratak spoj ne znam sto bi drugo moglo biti. Probaj stavit pci grafu nekako mi se cini da je riknuo AGP utor. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: May 2006
|
resetiraj bios na matičnoj....imaš piše ti reset bios(cmos)!! pa probaj! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jel beepa šta kad su sve komponente spojene? Ajd probaj spojit sve bez kućišta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Izvadi proc i upali je bez proca, vrati ga natrag i to je to bar je tak bilo na mojoj A7N8X-Delux, a druga stvar kaj mislim da ti moze biti je da ti se kolje zvucna s ostalim komponentama, pogledaj jel ram dobro utaknut, i prvo probaj samo sa jednom plocicom, a ne dvije u dual-ch. Nadam se da ti ovo bude kaj pomoglo, ako imas uputstva pise ti kakav beep oznacuje koju grasku. Sretno |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Old School
Datum registracije: Dec 2005
|
THX, uspio sam
Citiraj:
Hvala mario i svima ostalima na pomoci, uspio sam napraviti. PRoblem je bio u zvucnoj kartici i zvucnoj na ploci pa kad sam iscupao karticu sve je normalno radilo. Iskljucio sam zvucnu na ploci, ovu ubacio i sve sljaka. HVALA |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|