|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
procevi na 50!!
jel potrebna uzbuna?kak ih mogu ohladit najbolje, bez vodenog?
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Nije potrebna nikakva uzbuna, vrucine su, a ipak su to dvojezgreni procesori (ak se ne varam) i to dva komada u istom chumezu ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
a trenutno imam dva zalmana 7700cu-al, ***************... trebali su bit cu al sta je tu je, jedan odozada i posebno za hardove.kuciste ima predvidjeno na vrhu za jedan 120 mm cooler, i vrata u koja stanu jos 4.sta bi bilo pametno ugradit?
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
imho najisplatljivija opcija je kupis onaj kucni ventilator za 100kn imas u svakom shoping centru tipa getro metro kaufland billa itd... i stavis pored otvorenoga kucista ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
gdje je problem sa temperaturom od 50C???? mislim da su ljudi ovdje počeli previše tražiti... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() 50 je normalna temperatura, stovise vrlo dobra s obzirom na vrijeme vani (35 u hladu). Pogotovo ako si overclockao, ta temperatura je do jaja. Brige pocinju na 60+, kaj panicarite, moj stari 1200 Athlon na 1333 je radio na 55 idle i 67 load : lol2 :
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
nemam "još" problema s temp. od proca/ali zato su problemi na NB(zbog reg.napona) koji drito stoji prikeljen na ventu...... Temp. debelo prelaze 50c stoviše ne gine ni 60c pri igranju hoće li on moći to da podnese?
![]() |
#10 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Kotlovnica_Opty. 27.06.2006. u 12:54. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ex-Gastarbajter
|
hehe, meni MOSFET-i su bili nagurali i na 105... ja ti kažem, nemaš ti nikakvih problema, sve ti je u najboljem redu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Torrent freek
|
U mene se kreće baš oko 50 C ... šema iz siga. Moglo bi se to još smanjit ( očistit prašinu, stavit novu pastu i te šeme ) al nema smisla, lito je ***************ate... Danas u Splitu 35, a meni u sobi 34, šta očekivat ![]()
![]() |
#13 |
čeka novu konfu
Datum registracije: Jan 2006
|
ma koji je vama,meni normalna temperratura 50 ![]() pa što i da je 80? procesor mog starog je stalno oko 70,zato što je stalno u pokretu jer kamere snimaju na hdd i on se ništa ne brine(p4 2.8 ghz) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ex-Gastarbajter
|
SpeedFan |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
50 u loadu ili idle? ma ne zamaraj se temperaturama... a što se tiče postavki ventova, stavi dva 12cm venta da ti izvlače zrak iz kućišta i to je to. ne treba ti uopće naprijed vent da upuhuje.. vjeruj, probaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
zemi si dva TT big typhoona..posto vidim da si potrosio na komp malo botgatstvo..smatram da ti tih 600kn nece bas previse znaciti..a dobit ces hlađenje bogova..iako ne znam kako ce to maticna izdržavati..ipak ce to biti oko 1600g koji ce visiti s nje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Big tajfuni bi mu pocupali plocu! Imaju 2kg skupa i jos poluga koju tvore na gornji dio... U kratkom vremenu ploca bi poprimila "U" oblik ![]()
![]() |
#26 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Citiraj:
![]() P akupi si sam... Meni starci odavno nisu kupili ništa od hardware-a zapravo tamo negdje od 97... ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Prečupavi mod
|
Bogami ni meni ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Iskreno bilo bi me sram da s malo prek dva desteljeća života, žicam roditelje za hardware (a bome i ostalo kaj mi treba, tj. kaj koristim). Ono kaj sam zaradil i kaj zaradim prek student-servisa (u srednjoj su to bile raznorazne prakse i tome slično) i inih poslova, ako treba, uložim u komp...ako ne treba, pare na šparung. Ako nemam para, ništ ne kupujem....niti moljakam roditelje/prijatelje/rodbinu da mi kupe ili daju/pozajme pare. Ispričavam se na OT-u.: sweating |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Torrent freek
|
Stari mi je prvi i zadnji komp kupija 99' od tada se snalazim sam ![]()
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
šta plačete ko curice... ![]() ![]() ![]() temp 50, temp 100...***************emu, pa VRUĆINE SU LJUDI!!!!!!!!!!!!!! šta ste vi očekivali...?? ne kužim...?? sad je ljeto i normalno je za očekivati više temp i do 10-tak stupnjeva (oni koji imaju klimu, njima je svejedno)... IMO, nema smisla ulagati u dodatna hlađenja, bit će vruće max 3 mjeseca i onda opet po starom... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|