|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Opty preko e-bay-a ??
Naime, jel tko naručivao proc preko E-Bay-a? Plaća li se neka carina? Našao sam si Opterona 165 Dual Core za 1915kn (uračunata poštarina). Isplativo? Također Opterona 144 za 877kn (uključena poštarina).
![]() |
#2 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Hm, ja sam našao puno novih komponenti na ebayu(de ili at) koje su daleko jefitnije nego ovdje nove. Pa bi me isto zanimalo kako ide to preko granice, u slučaju da se poštom šalje? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Dr. Gonzo
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
I spremnike za gorivo itd. ima ideja |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
..dno
|
Poštarina ti odmah piše na e-bay-u..mene carina zanima..
![]() |
#8 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
IMHO to se ne isplati na carini će te oderat ko živinu... : nono : Na kraju će te doći i skuplje nego da si tu kupio, a da ne spominjemo eventualne probleme s garancijom... ![]()
![]() |
#9 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Cuo sam nesto da postoji varijanta da ti posiljaoc sa ebay-a oznaci posiljku kao poklon i da se u tom slucaju ne placa carina. Isto sam cuo i da se na informaticku robu ne placa carina. Sad, sto je istina od svega toga, nemam pojma, trebalo bi se raspitati detaljnije... i ne kuzim, kakve veze ima ovaj thread sa Overclockingom ?!
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Dr. Gonzo
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
..dno
|
Citiraj:
Pa mogu naplatit pdv..i to je to..opet jeftinije..
![]() |
![]() |
#12 | |
Dr. Gonzo
|
Citiraj:
No opet ponavljam, ima li netko tko se kuži u to i tko je takvo nešto radio, pa da pojasni princip? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Dr. Gonzo
|
Vjeruj ti šta god hoćeš, ali meni bratić živi u Austriji i imao je preko 30-ak trgovanja na ebay-u, i nikad do sada nije imao nikakvih problema. Kupio je jedan vrhunski fotoaparat (Canon EOS-30D) za oko 3000kn (staro 2-3 mjeseca), kupio je Macintosha G5 za 12000kn, kupio je još puno drugih stvari i nikad nije imao problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|