|
![]() |
#1 |
Guest
|
memorija
imam: epox 8rda3+ xp1800+ 9800 pro 128MB wd 800JB ata hiper 350W do sad su bili 1x512MB ddr 400 Micron i 1x512MB ddr 400 Infineon. radilo je bez problema na 9x211 1.65V procesor i 2.77V memorija. kupio sam dva nova keksa(second hand) da budu isti Corsair VS512MB400 i počeo mi se rušiti u igrama. pojavi se plavi ekran ili se restarta. probao sam sa različitim voltažama i postavkama, uvijek isto. malo radi i onda se zblesira. kaj da probam? mogu li ikako testirati memoriju da sam siguran da je 100% ispravna? to sam probao sve na 2,5-3-3-7. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
..stavi by SPD pa testiraj(memtest) keks po keks....ako radi ispravna je..e sad šta se neda klokat to je drugo...... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jesi jos dodao znaci na vec postojeci 1x512MB ddr 400 Micron i 1x512MB ddr 400 Infineon jos dva keksa od Corsair VS512MB400? ako sam te dobro shvatija? Znaci cetri keksiaca od cega su dva ista kesa i tri razlicita prozvodaca? Jel to sta si mislio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
skini ga...zaprzi...butaj sa cdeja...odvrti bar tri prolaza...(npr. u parovima, 2 po 2 keksova, ak ti pocne bacat greske mos odma zaustavit i probat po jednog)... kad si izdvojio neispravnog...neškodljivo ga uništi (šalim se ![]() Zadnje izmijenjeno od: AC Thunder. 13.05.2006. u 10:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
micron i infineon su zamijenjeni corsairom |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Kod mene je Infineon ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Provrti sa tim memtestom iz dosa...sa oba keksa...i defaultnim postavkama barem 8h ako bude u redu ok... ako ne probaj zamijenit ramu mjesta...ako opet ne bude ajde na kombinaciju sa jednim keksom..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
vrtio sam tri kruga sa oba keksa 9x200 by SPD 2,5-3-3-8 i nije bilo nikakve greške. |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
otprilike nakon 15 min može li adsl modem utjecati na to pošto mi se i on malo malo sruši |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Ne... kako si testirao opisi malo to? Fasova je nakon 15min? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
sad sam vrtio memtest 5 sati i ništa, ali noćas dok sam gledao film opet mi se srušio...nešto je javio cdrom.sys .....bla bla bla ne kužim koji mu je |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Moras duze vremena vrtit memtest..razlika je velika u vremenu koliko ga drzis aktivnim. I moras pocet od pocetka kad lociras gresku. Kako se ponasa u drugim aplikacijama..igrama? BTW..jesi mijenja jos nesto na kompu osim rama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |