|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Matična riknula?
Ovako naletio sam na jedan komp,matična mu je Epox 8KTA+ i ne radi,proizvodi zvuk,isprekidani,bip-bip kontinuirano,probao sam clear CMOS,izvadio bateriju ne pomaže.Upali se ali nema slike i pojavi se taj zvuk.Kada sam prvi put napravio clear CMOS onda je pištanje prestalo ali nije se upalila slika.Mjenjao sam RAM-e i pištanje se opet pojavilo.Grafička radi,hard disk radi,isprobao na drugom kompu,promjenio napajanje....Što preostaje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Proc...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Prije bih rekao maticna. Jel lemljeno po njoj? Meni je svaput crko proc, i svaki put je bio crni ekran al nije nis bipkalo...
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Proc nije, kad proc rikne nema nist, blank screen. Znam da je pitanje glupo, al daj je sigurno sve dobro ubodeno unutra, najbolje sve povadi i sastavi ponovno, mozda cooler nije uboden kak se spada i slicne bedastoce |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
??? Pa jel reko da nema slike??? Proc probaj zamjenit...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
LOL i ja kažem,a slušaj ovo:uzmem Gigabyte socket A ploču stavim proc i staru Kyro II grafičku kad ono nema mrežne nakon instalacije XP-a.Kontam nevalja ploča,ali u isto vrijeme ne da mi da instaliram driver za grafičku i sine mi ideja da probam s drugom grafičkom i sve radi... ![]() Kakve veze grafička neispravna ima sa mrežnom koja je integrirana na ploči... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium