|
![]() |
#1 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
X800Pro pitanje
Prvo, da li mi je 350W Fortron dovoljan za pogoniti tu karticu (X800Pro AGP)? U sistemu su jos i Barton 2500+, 1GB RAM, 2x HDD, 1xDVDRW, Audigy2, AirStar2 DVB-T, ISDN adapter... A drugo, da li je OK cijena od 1100 kn za polovnu X800Pro, 256-bit 256MB DDR3 AGP8x, IceQ2 ? I trece, koliko je glasan taj ICEQ2 ? Thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Meni se cin da je cijena od 1100kn povoljna cijena za tu karticu... no mozda mi se krivo cini ![]() KOliko ja znam, ICEQ2 bi trebao biti poprilicno tih?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Uptime freak
|
znaci 350W fortron je ok za gurat cijelu konfig i tu karticu? Nekako mi se cini da ce mi falit struje..... i da ce sve nestabilno bit.. pogotovo ako budem htio dignut Bartona na 3200... ? A zasto kazes "tako tako" za tu karticu? mislis da je puno? od prijatelja bi ju uzeo i vjerujem mu da je ispravna i da odlicno radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
pogledaj moj sig...koja kartica,koje napajanje. Ako je držiš na default šta će ti garancija...a cijena...pa pitaj prijatelja kolko je dao za novu bit će ti sve jasnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Uptime freak
|
Proizvodac je HIS a kupljena je u 8. mjesecu 2004. godine (znaci ima vec godinu i pol!) .. valjda prva koja je dosla u HR... a to moze biti dvosjekli mac... i kaze da mi on moze garantirati za nju....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas