![]() |
X800Pro pitanje
Prvo, da li mi je 350W Fortron dovoljan za pogoniti tu karticu (X800Pro AGP)? U sistemu su jos i Barton 2500+, 1GB RAM, 2x HDD, 1xDVDRW, Audigy2, AirStar2 DVB-T, ISDN adapter...
A drugo, da li je OK cijena od 1100 kn za polovnu X800Pro, 256-bit 256MB DDR3 AGP8x, IceQ2 ? I trece, koliko je glasan taj ICEQ2 ? Thanks |
Meni se cin da je cijena od 1100kn povoljna cijena za tu karticu...
no mozda mi se krivo cini :p KOliko ja znam, ICEQ2 bi trebao biti poprilicno tih? |
a jel 350W dovoljno il cu morat i napajanje mijenjat?
|
napajanje ti je dovoljno, a za karticu tako tako
|
znaci 350W fortron je ok za gurat cijelu konfig i tu karticu? Nekako mi se cini da ce mi falit struje..... i da ce sve nestabilno bit.. pogotovo ako budem htio dignut Bartona na 3200... ?
A zasto kazes "tako tako" za tu karticu? mislis da je puno? od prijatelja bi ju uzeo i vjerujem mu da je ispravna i da odlicno radi |
jel ima garanciju, ako ima nije puno, a ako ju otključaš onda stvarno nije puno
|
A ako nema i ako se ne moze otkljucati?
|
pogledaj moj sig...koja kartica,koje napajanje. Ako je držiš na default šta će ti garancija...a cijena...pa pitaj prijatelja kolko je dao za novu bit će ti sve jasnije.
|
Proizvodac je HIS a kupljena je u 8. mjesecu 2004. godine (znaci ima vec godinu i pol!) .. valjda prva koja je dosla u HR... a to moze biti dvosjekli mac... i kaze da mi on moze garantirati za nju.......
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:39. |