|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
kako koristiti slušalice??
kupio sam 2 slušalica za oba kompa i sad ne kuzim kak da se npr ja i brat cujemo dok igramo quake ili opcenito neku igru?!? moram li skinuti neki program ili kako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Stavit na oba kompa prikopčat se na T-com: teamspeak.t-com.hr i konfigurirati. Inače treba staviti slušalice na uha a bome vam trebaju i mikrofoni: lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 :
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
zaboravio sam reci da sam kupio slusalice sa mikrofonom... kaj nema nista drugo nego moram preko tog programa...mislim tam ima puno ljudi i to a ja bi samo za svoja 2 kompa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
kreiraš besplatno tamo kanal i imaš ts za dva kompa |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
pur3 pwnage
Datum registracije: Nov 2005
|
nemoj mi reci da sjedite u istoj sobi? ne moras se kaciti na net i trositi promet jer ts zdere mb.. ako imas flat boli te ako nemas dobro razmisli.. skini ts2 server i ts2 client i digni sam server na jednom od kompa i to je to.
![]() |
#6 |
Premium
|
jedan komp je u jednoj sobi a drugi u drugoj... spojeni su u LAN... budem onda tako prek servera i klijenta... koliki je opce protok podataka dok se prica npr preko MSN messengera voice conversation u npr 5min... neki prosjek... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
...
Citiraj:
ja sam napravio server, logirao se i u "super admin menageru" dodao klijenta bez šifre i kad na drugom kompu di je instaliran klijent upisem podatke za server sa internal IP (on 192.168...) ženska mi kaze error i dole mi pise bad username or password... a kad upisem external (83.X...) mi kaze no reply from server maybe it is offline... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
*bump* |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa kaj ti je problem napraviti na serveru od t-coma novi kanal i staviti pass sa codecom Speex 7.2 Kbit? A od ostalih postavka: Settings/Sound I/O settings slozis dal da ti se mikrofon aktiviran na govor ili na neki gumb i pod Settings/options/bandwidth upload i download stavis 15kbits/s |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
...
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
uf zamisli nemas flat pa to ne zdere tak puno... sve ti ovisi o postavkama kak si slozis a ja sam ti dal postavke koje su isprobane i ok su razumljivo se cujes drugima i ti njih cujes dobro e sad ako bas oces da je u lanu probaj skinuti ventrila server i klijent pa probaj s njim ako nejde sa TS |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
...
Citiraj:
dali ikako mogu koristiti i slusalice i zvucnike u isto vrijeme?? jer ja kad govorim na mikrofon to se cuje na drugom kompu na zvucnicima a ne slusalicama... htio bi zvukove od igre da idu preko zvucnika a govor preko slusalica... Zadnje izmijenjeno od: ZMAJ. 12.03.2006. u 11:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
glupo... |
![]() |
![]() |
|