PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   kako koristiti slušalice?? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=35352)

ZMAJ 09.03.2006. 17:57

kako koristiti slušalice??

kupio sam 2 slušalica za oba kompa i sad ne kuzim kak da se npr ja i brat cujemo dok igramo quake ili opcenito neku igru?!?
moram li skinuti neki program ili kako?

MisterM 09.03.2006. 18:08

Citiraj:

Autor ZMAJ
kupio sam 2 slušalica za oba kompa i sad ne kuzim kak da se npr ja i brat cujemo dok igramo quake ili opcenito neku igru?!?
moram li skinuti neki program ili kako?

http://www.goteamspeak.com/

Stavit na oba kompa prikopčat se na T-com: teamspeak.t-com.hr i konfigurirati.

Inače treba staviti slušalice na uha a bome vam trebaju i mikrofoni: lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 :

ZMAJ 09.03.2006. 20:16

zaboravio sam reci da sam kupio slusalice sa mikrofonom...

kaj nema nista drugo nego moram preko tog programa...mislim tam ima puno ljudi i to a ja bi samo za svoja 2 kompa...

thuNdeR 09.03.2006. 20:19

kreiraš besplatno tamo kanal i imaš ts za dva kompa

smigl 09.03.2006. 21:06

nemoj mi reci da sjedite u istoj sobi? ne moras se kaciti na net i trositi promet jer ts zdere mb.. ako imas flat boli te ako nemas dobro razmisli.. skini ts2 server i ts2 client i digni sam server na jednom od kompa i to je to.

ZMAJ 09.03.2006. 22:45

jedan komp je u jednoj sobi a drugi u drugoj... spojeni su u LAN...
budem onda tako prek servera i klijenta...

koliki je opce protok podataka dok se prica npr preko MSN messengera voice conversation u npr 5min... neki prosjek...

ZMAJ 10.03.2006. 13:23

...

Citiraj:

Autor smigl
nemoj mi reci da sjedite u istoj sobi? ne moras se kaciti na net i trositi promet jer ts zdere mb.. ako imas flat boli te ako nemas dobro razmisli.. skini ts2 server i ts2 client i digni sam server na jednom od kompa i to je to.

jer mi mozes objasniti postupak??
ja sam napravio server, logirao se i u "super admin menageru" dodao klijenta bez šifre i kad na drugom kompu di je instaliran klijent upisem podatke za server sa internal IP (on 192.168...) ženska mi kaze error i dole mi pise bad username or password... a kad upisem external (83.X...) mi kaze no reply from server maybe it is offline...

ZMAJ 11.03.2006. 11:28

*bump*

veve 11.03.2006. 12:59

Pa kaj ti je problem napraviti na serveru od t-coma novi kanal i staviti pass sa codecom Speex 7.2 Kbit?
A od ostalih postavka: Settings/Sound I/O settings slozis dal da ti se mikrofon aktiviran na govor ili na neki gumb i pod Settings/options/bandwidth upload i download stavis 15kbits/s

ZMAJ 12.03.2006. 00:33

...

Citiraj:

Autor veve
Pa kaj ti je problem napraviti na serveru od t-coma novi kanal i staviti pass sa codecom Speex 7.2 Kbit?
A od ostalih postavka: Settings/Sound I/O settings slozis dal da ti se mikrofon aktiviran na govor ili na neki gumb i pod Settings/options/bandwidth upload i download stavis 15kbits/s

pa nebum stavljao na server od t-coma kad su mi kompovi umrezeni...nemam flat!!!

veve 12.03.2006. 10:30

uf zamisli nemas flat pa to ne zdere tak puno... sve ti ovisi o postavkama kak si slozis a ja sam ti dal postavke koje su isprobane i ok su razumljivo se cujes drugima i ti njih cujes dobro e sad ako bas oces da je u lanu probaj skinuti ventrila server i klijent pa probaj s njim ako nejde sa TS

ZMAJ 12.03.2006. 11:04

...

Citiraj:

Autor veve
uf zamisli nemas flat pa to ne zdere tak puno... sve ti ovisi o postavkama kak si slozis a ja sam ti dal postavke koje su isprobane i ok su razumljivo se cujes drugima i ti njih cujes dobro e sad ako bas oces da je u lanu probaj skinuti ventrila server i klijent pa probaj s njim ako nejde sa TS

ok uspio sam sa ventrilom sloziti server i klijente...

dali ikako mogu koristiti i slusalice i zvucnike u isto vrijeme?? jer ja kad govorim na mikrofon to se cuje na drugom kompu na zvucnicima a ne slusalicama... htio bi zvukove od igre da idu preko zvucnika a govor preko slusalica...

Paske 13.03.2006. 12:34

E to već nemože - LOL

ZMAJ 14.03.2006. 01:15

glupo...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:56.