|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
boot problem - hitno!
Pokušavam instalirat WinXP nLite (provjereno rade) na Celerona 433 sa 128 RAMa. Instalacija prođe normalno ali kad bi trebao uč u Windowse (dok se vrti ona plava traka na ulasku u win) komp se ili zablokira ili restarta. Probao sam dva put instalirat i ista stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Možda ti je grafička ili neki drugi komad hardvera nekompatibilan sa xp. Probaj neki stariji win pa vidi.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Pukni 98 gore i provuci onaj hardware compatibility test od xp-a, ako se ne varam on javi što ne valja. Ako ti xp ne ide gore zbog toga, čisto sumnjam da će ti i 2000 proć.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Win 2000 ide svuda...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
Najvjerojatnije ti neki driveri stekaju. Ako ti je sve prije radilo bez problema probaj uc u safe mode i instalirat sistemske drivere, drivere za modem, zvucnu i graficku. Ako to ne pomogne igraj se malo s msconfig i vidi sto ti steka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
isti problem bio sa mojim celeronom @412 mhz. win se normalno instalira, a kad udješ u win , izbaci "blue screen of death ![]() imam jedan savjet: jel možda proc clockan? moj sa 333 radi ko lud , a kad dignem frekvu na 412, sistem se ruši. probaj ga spustit na nižu frekvu pa javi. može bit da je hard; probaj zamjenit , meni je pomoglo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|