|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
TV-tuner
Zanima me dal se daljinskim od tv-tunera može kontrolirat desktop (micanje miša i to...) Imam Leadtekovu karticu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne može, moraš se pozabavit Girderom, uICE-om,... a možda i napravit još jedan IC prijemnik, ak ovaj od kartice ne bude radio.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
meni radi...istina da nemam leadteka, ali radi normalno s daljiinskim... pokušaj kad ti je ugašen program s kojim gledaš tv, stiskat tipke 2,4,6,8 pa vidi jel se miče miš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
nabavi girder na www_girder_nl (nesto nije ok s forumom pa zamini _ sa .) i na tim stranicama nadji i plugin za svoju tv karticu pretposljednja verzija girdera je free pa ako je ne mozes nac posalji mi svoj mail na pm pa cu ti je poslat
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
sa leadtecom ne radi girder...jel nema IR na serijskom portu nego na kartici, Ima neki rus koji je napravio program da radi sa leadtekom, iz pocetka je bio free, i tada jos nije podrzavao 2000 xp expert. Kasnije je napravio verziju koja podrzava i to. al sam u medjuvremenu odustao od toga jel mi se cini imat prakticnije bezicnu tastaturu ak mi to zatreba. Na zalost zaboravio sam kak se program zove, mozda imam negdi u mailu jos njegov reply.
__________________ |
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
girder nista ne podrzava bez plug-inova plug-in za leadtek tv kartice postoji i radi cimer mi ima neku leadtekicu i sve mu radi kako treba nisan 100% siguran koji je model njegove kartice ali vjerujem da nije ni bitno tj. da plugin radi sa svim karticama