![]() |
TV-tuner
Zanima me dal se daljinskim od tv-tunera može kontrolirat desktop (micanje miša i to...)
Imam Leadtekovu karticu. |
Ne može, moraš se pozabavit Girderom, uICE-om,... a možda i napravit još jedan IC prijemnik, ak ovaj od kartice ne bude radio.
|
meni radi...istina da nemam leadteka, ali radi normalno s daljiinskim...
pokušaj kad ti je ugašen program s kojim gledaš tv, stiskat tipke 2,4,6,8 pa vidi jel se miče miš... |
nabavi girder na www_girder_nl (nesto nije ok s forumom pa zamini _ sa .) i na tim stranicama nadji i plugin za svoju tv karticu
pretposljednja verzija girdera je free pa ako je ne mozes nac posalji mi svoj mail na pm pa cu ti je poslat |
sa leadtecom ne radi girder...jel nema IR na serijskom portu nego na kartici,
Ima neki rus koji je napravio program da radi sa leadtekom, iz pocetka je bio free, i tada jos nije podrzavao 2000 xp expert. Kasnije je napravio verziju koja podrzava i to. al sam u medjuvremenu odustao od toga jel mi se cini imat prakticnije bezicnu tastaturu ak mi to zatreba. Na zalost zaboravio sam kak se program zove, mozda imam negdi u mailu jos njegov reply. |
girder nista ne podrzava bez plug-inova
plug-in za leadtek tv kartice postoji i radi cimer mi ima neku leadtekicu i sve mu radi kako treba nisan 100% siguran koji je model njegove kartice ali vjerujem da nije ni bitno tj. da plugin radi sa svim karticama |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:31. |