|
![]() |
#1 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Ispitivanje splitera od dsl-a
Je li netko zna nacin kako ispitati da li je ispravan spliter? U subotu navecer je u zgradi iza mene [puknuo grom i od onda ne mogu se spojiti. Frend je donio drugi modem i s njegovim modemom ista stvar,ne moze uspostaviti llink. Napominjem da mi telefon radi. Spliter je onaj veliki od ericsona,modem Ericsson HM220D. Prijavio sam kvar a sluzba za korisnike je rekla da ce neko doci unutar dva-tri radna dana ![]() A ja sam vec drugi dan doma bez neta(sreca da ga u firmi ima na bacnaje ![]()
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ima...al ti za to treba slusalica tj poseban uredaj za ispitivanje telekomunikacijskih mreza sa tim konektorom za telefon ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
the luda ribetna
|
sory stari...telekomunisti...ako ti ej bas hitno...ce ti radit i sa isdn spliterom..."uglavnom" jedno te isti uredaj ![]() pogledaj u shopovima telekomunikacija tipa macro micro itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Pitao ja u T-com centru u Rijeci,zena mi rekla da novi spliter kosta 800kn ![]() ![]() EDIT: Dobio povratnu informaciju da spliter ne kosta 800kn,vec nekih maksimalno 100-tinjak kuna
Zadnje izmijenjeno od: acer. 28.11.2005. u 13:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A zasto kupovat spliter kad ti je pod garancijom, meni su nakon groma dosli zamijenit router, cak su onaj "spaljeni" ostavili, nisu ga ni uzeli nazad. Lik iz t-com-a je dosao odmah drugi dan.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A kako nije pod garancijom? Sorry ali zanima me. BTW jel to onaj grom kada Rijeka nije mogla pochet utakmicu i nije bilo slike ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
Javi na PM! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
the luda ribetna
|
ako ti istekne ugovor moras ga produzit...u tom slucaju imas pravo na novi moras kupit kad ne pazis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
kad si potpisivao ugovor, potpisao si da je spliter vlasništvo od ht-a, dakle oni su ti ga dužni zamijeniti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
PC Ekspert
Datum registracije: Jan 2004
|
To o cemu ti procas nema smisla jer do got ti placas pretplatu za adsl imas ti ustvari iznajmljujes njihovu opremu. To ko ti je to rekao nema pojma ili je neinformiran ili mulja pa nazovi bolje centar u zagrebu . A ako je istina ono kaj ti netko govori. onda odjavi adsl posto ti je ugovor istekao na to imas pravo i oprema je tvoje vlasnistvo i onda zatrazi ponovo ukapcanje , za jednu kunu i jos ces dobiti dva mjeseca flat rate prometa i dvd player. problem rijesen ![]()
Soltek SL-K8AN-RL@A64 3000+ GeForce FX-5950 Ultra@500/950 512 MB Apacer CL3 160 GB PATA@Seagate Baracuda Asus DRW-160P Xerox XL775 LCD - 17 SUN GDM20D10 - 20 DAT - Archive Pyhton SCSI CHIEFTEC BIG TOWER DA-D1WD COOLERMASTER 550W - RS-550-ACLY UPS - Best Power Server Fortress 2KVA |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Neki dan sam naručio ADSL i žena me napade kada sam pitao za 2mjeseca flata......kaže da samo dobivam dvd player
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
To ti govoriš iz osobnog iskustva????? Dakle i ja bih mogao napraviti isto... Spliter i modem imam, a ugovor mi je istekao jučer.... Dakle SIGURNO ću ako se sad odjavim i sutra ponovno prijavim besplatno dobiti DVD player i 2 mj. flat??? Ili ti to samo površno komentiraš njihovu reklamnu kampanju??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
PC Ekspert
|
eto vidis da su ti promijenili free pozdrav
Soltek SL-K8AN-RL@A64 3000+ GeForce FX-5950 Ultra@500/950 512 MB Apacer CL3 160 GB PATA@Seagate Baracuda Asus DRW-160P Xerox XL775 LCD - 17 SUN GDM20D10 - 20 DAT - Archive Pyhton SCSI CHIEFTEC BIG TOWER DA-D1WD COOLERMASTER 550W - RS-550-ACLY UPS - Best Power Server Fortress 2KVA |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
PC Ekspert
|
surfanje
znaci sada opet surfanje do mile volje pozdrav
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|