Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.05.2013., 11:58   #1
d0magoj_OS
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2011
Androidx86 problem kod podizanja

Ovako,pokušavam na HP Probook 4520s instalirati dualboot windows 7 Home Basic i Android 4.2 x86,(istu stvar sam imao na asus eee pa znam da je moguće :S )
Android sam skinuo ovdje
Na laptopu imam 2 Particije (C:Windows,D:Podaci) i 150Gb unallocated space.
Pratio sam ovaj postupak ali imam problema sa podizanjem androida.Neiskorišteni prostor sam napravio u 150gb ext3 particiju na koju želim instalirati android i koliko god ovo glupo zvuči nikad ne mogu pogoditi pravu particiju na koju da se instalira kod mjesta please choose a partition imam ponuđene 4 NTFS sda1,sda2,sda3,sda4,sdb1,pored svih piše NTFS iako je jedna particija ext3 i nikako nemogu "pogodoit" koja particija je ext3,...nakon instalacije kada se android diže dođe do svog logo-a gdje monitor počinje samo titrati,slično kao da se pali i gasi,. kada pokušam pokrenuti android sa usb-a (isti sa kojeg pokušavam instalirati android) sve uredno radi,i leti :S...može nekakava pomoć zato što na podaci particiji imam bitnih podataka pa se ne mogu baš igrati sa razno raznim nagađanjima i formatiranjima :S napravio sam update bios-a od laptopa,stvar je ista.
d0magoj_OS je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2013., 16:07   #2
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
ovako, ako ces moju preporuku, odustani od toga odma, ja sam se mucio as tim dugo i puno i ako upališ, neće to bit uopće dobro
ako baš oćeš android i aplikacije sa njega instaliraj http://www.bluestacks.com/
software super radi, video aplikacije i slično neradi zbog nekompatibilnosti s procom, ali nevirujem da ti je to bitno kad imas windowse tu

ako želiš neki deveoping i slično skini android sdk
OuttaControl je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.05.2013., 17:05   #3
d0magoj_OS
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2011
pa android sa usb-a radi super bez ikakvih problema,....neznam zašto kad ga instaliram na hdd nemože se podići,...pokušati ću ovaj program pa vidjeti ali nije to riješenje
d0magoj_OS je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2013., 21:54   #4
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
ajd udji u windowsima
start>run>diskmgmt.msc
i posalji screenshot

a za jedno kreativno rjesenje kupis jeftini usb stick sa ebaya, i na njegai instaliras android i nediras se u hddove

Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 14.05.2013. u 22:44.
OuttaControl je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno