|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
Androidx86 problem kod podizanja
Ovako,pokušavam na HP Probook 4520s instalirati dualboot windows 7 Home Basic i Android 4.2 x86,(istu stvar sam imao na asus eee pa znam da je moguće :S ) Android sam skinuo ovdje Na laptopu imam 2 Particije (C:Windows,D:Podaci) i 150Gb unallocated space. Pratio sam ovaj postupak ali imam problema sa podizanjem androida.Neiskorišteni prostor sam napravio u 150gb ext3 particiju na koju želim instalirati android i koliko god ovo glupo zvuči nikad ne mogu pogoditi pravu particiju na koju da se instalira ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ovako, ako ces moju preporuku, odustani od toga odma, ja sam se mucio as tim dugo i puno i ako upališ, neće to bit uopće dobro ako baš oćeš android i aplikacije sa njega instaliraj http://www.bluestacks.com/ software super radi, video aplikacije i slično neradi zbog nekompatibilnosti s procom, ali nevirujem da ti je to bitno ![]() ako želiš neki deveoping i slično skini android sdk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ajd udji u windowsima start>run>diskmgmt.msc i posalji screenshot a za jedno kreativno rjesenje kupis jeftini usb stick sa ebaya, i na njegai instaliras android i nediras se u hddove ![]() Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 14.05.2013. u 22:44. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|