![]() |
Androidx86 problem kod podizanja
Ovako,pokušavam na HP Probook 4520s instalirati dualboot windows 7 Home Basic i Android 4.2 x86,(istu stvar sam imao na asus eee pa znam da je moguće :S )
Android sam skinuo ovdje Na laptopu imam 2 Particije (C:Windows,D:Podaci) i 150Gb unallocated space. Pratio sam ovaj postupak ali imam problema sa podizanjem androida.Neiskorišteni prostor sam napravio u 150gb ext3 particiju na koju želim instalirati android i koliko god ovo glupo zvuči nikad ne mogu pogoditi pravu particiju na koju da se instalira :D kod mjesta please choose a partition imam ponuđene 4 NTFS sda1,sda2,sda3,sda4,sdb1,pored svih piše NTFS iako je jedna particija ext3 i nikako nemogu "pogodoit" koja particija je ext3,...nakon instalacije kada se android diže dođe do svog logo-a gdje monitor počinje samo titrati,slično kao da se pali i gasi,. kada pokušam pokrenuti android sa usb-a (isti sa kojeg pokušavam instalirati android) sve uredno radi,i leti :S...može nekakava pomoć zato što na podaci particiji imam bitnih podataka pa se ne mogu baš igrati sa razno raznim nagađanjima i formatiranjima :S napravio sam update bios-a od laptopa,stvar je ista. |
ovako, ako ces moju preporuku, odustani od toga odma, ja sam se mucio as tim dugo i puno i ako upališ, neće to bit uopće dobro
ako baš oćeš android i aplikacije sa njega instaliraj http://www.bluestacks.com/ software super radi, video aplikacije i slično neradi zbog nekompatibilnosti s procom, ali nevirujem da ti je to bitno :D kad imas windowse tu ako želiš neki deveoping i slično skini android sdk |
pa android sa usb-a radi super bez ikakvih problema,....neznam zašto kad ga instaliram na hdd nemože se podići,...pokušati ću ovaj program pa vidjeti ali nije to riješenje :)
|
ajd udji u windowsima
start>run>diskmgmt.msc i posalji screenshot a za jedno kreativno rjesenje kupis jeftini usb stick sa ebaya, i na njegai instaliras android i nediras se u hddove :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:45. |