|
![]() |
#1 |
Tualatin1.3GHz freak!
Datum registracije: May 2004
|
Tusl2-c
alo narode.. pozdrav svima.. mala anketa: koliko vas josh fura TUSL2-C matichnu (ili neku slichnu.. recimo M npr.), sa kojim procom i koje sve moddove koristite (mozhe i modificirani BIOS ![]() ajd ty cu
![]() |
#2 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Ima ti Skippa-150. I u sigu i u avataru. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
ja imam jednu TUSL2-C koju sam posudio frendu sa Tulcem 1.3 i 512 MB TinyBGA KingMAXa ... mislim samo FSB sa 100 staviš na 133 i sve radi kako treba ![]() ![]()
![]() |
#4 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
Imam i ja jednu sa Celeronom 1300 (Tulac) i 512MB RAM-a , GF2MX, AOpen napajanje.. zakon stroj. Imam i još jednu koja ima malo problema, ne da mi se davati ju za kikiriki, a nikako da se sjednem i popravim ju ![]() ima problema sa dodjeljivanjem irq kanala po pci uređajima, moram svaki puta ručno postaviti. Nije u BIOS-u stvar, jer sam re-flashao i normalno je prošlo, možda je BIOS eeprom krepao, pa ću ga zamijeniti. BX je po meni najbolji chipset svih vremena, i865/875 je drugi na listi. i815 ima jednu gadnu stranu, a ta je 512MB memory cap. To je intel, u svom stilu zajebo stvar, jer BX podržava 1GB. Najvjerojatnije su ga skresali da ne bi oduzimao tržište i820/840 chipsetu (RDRAM afera). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
BX službeno 768MB ali ide i 1024 ... ![]() ![]()
![]() |
#6 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Ja još nisam vidio da neko ima pentiuma tulca. Je da ovaj slabiji samo radi na većem FSB-u, ali zato S verzija ima duplo više L2 cachea i radi na 1.45V ![]() P.S. Sad mi je palo na pamet da mi ujac ima Tulca 1200 sa 128 MB rama na **zvuk fanfara** matsonic ploči. ![]() Windowsi lete s tim.:burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn. Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 15.07.2005. u 17:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|