![]() |
Tusl2-c
alo narode.. pozdrav svima..
mala anketa: koliko vas josh fura TUSL2-C matichnu (ili neku slichnu.. recimo M npr.), sa kojim procom i koje sve moddove koristite (mozhe i modificirani BIOS :) ) ajd ty cu |
Ima ti Skippa-150.
I u sigu i u avataru. :beer: |
ja imam jednu TUSL2-C koju sam posudio frendu sa Tulcem 1.3 i 512 MB TinyBGA KingMAXa ... mislim samo FSB sa 100 staviš na 133 i sve radi kako treba :D ako ti treba još CPU musclea :D zakon ploča i legenda CPU. I ako nisi primjetio i dalje vozim dva Tualatina 1.13 PIII-S na svom kompu (vidi link u sigu).
|
Imam i ja jednu sa Celeronom 1300 (Tulac) i 512MB RAM-a , GF2MX, AOpen napajanje.. zakon stroj.
Imam i još jednu koja ima malo problema, ne da mi se davati ju za kikiriki, a nikako da se sjednem i popravim ju :) ima problema sa dodjeljivanjem irq kanala po pci uređajima, moram svaki puta ručno postaviti. Nije u BIOS-u stvar, jer sam re-flashao i normalno je prošlo, možda je BIOS eeprom krepao, pa ću ga zamijeniti. BX je po meni najbolji chipset svih vremena, i865/875 je drugi na listi. i815 ima jednu gadnu stranu, a ta je 512MB memory cap. To je intel, u svom stilu zajebo stvar, jer BX podržava 1GB. Najvjerojatnije su ga skresali da ne bi oduzimao tržište i820/840 chipsetu (RDRAM afera). |
BX službeno 768MB ali ide i 1024 ... :D kako volim te ali ... ima jači brat GX koji vidi 2 GB :D http://www.tyan.com/products/html/thunder100gx.htm ima pa znam ... ima frend još takvih 4 ili 5 koje nešto ne surađuju ali mu se ne da to oprviti a i sada je to posao za čisti entuzijazam i hladne zimske dane jer je isplativost 0,00 kn ... BX je legenda i radi 90% ploča na FSB 133 sa BXom ...
|
Ja još nisam vidio da neko ima pentiuma tulca. Je da ovaj slabiji samo radi na većem FSB-u, ali zato S verzija ima duplo više L2 cachea i radi na 1.45V :beer:
P.S. Sad mi je palo na pamet da mi ujac ima Tulca 1200 sa 128 MB rama na **zvuk fanfara** matsonic ploči. :D Windowsi lete s tim.:burn: |
Citiraj:
|
Šta mogu kad slabo vidim :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:21. |