|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Realtek mrežna kartica javlja poruku Deep Sleep Mode enabled i ne radi net
Postovanje! Imam proglem sa svojom maticnom Gygabyte P35-DS4, naime nemam nikako interneta, jednostavno mi ga maticna ne zeli ucitat. Progooglao sam na netu i cuo savjete da izvatim cmos bateriju i RAM-e (sve ucinjeno, ali bez uspjeha). Dali mozete ikako pomoci Operativni sutstav Windows 7 Enterprise Edition(svjeze instaliran) ovakva poruka mi se javlja The RealTek Network Adapter/Controller was not found. If Deep Sleep Mode enabled Please Plug the Cable Zadnje izmijenjeno od: mehekek. 24.11.2010. u 00:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
kao prvo - naslov ti je katastrofa ![]() nego, resetiraj bios, mozda ti je iskljucena mrezna. ako W7 nista ne prijavi od novog hardvera prilikom prvog paljenja nakon resetiranja biosa, pogledaj u device manager da li stoji sto neinstalirano, ili kao unknow device. ili ako nema mrezne nigdje - mozda je jednostavno krepala. grmilo nedavno u blizini, dok si (ako si) imao spojen komp na router? ili ti mozda sve radi, ali ti neki od programa blokira izlaz na net. kakav AV program, firewall, virus ili slicna gamad...... uglavnom, ako si tesko pratio sto sam napisao, bit ce sreca ako rijesis problem, i sam sebi cestitaj ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Flash bios-a? Jesi drajvere stavljao zadnje sa sajta? Sto se tice poruke gore: - Device manager -> Network adapters -> desni klik na LAN karticu -> properties -> Power Management tab -> -> makni kvacicu sa "Allow the computer to turn off this device to save power"! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Nisam baš za flash biosa, ne smatram se presigurnim da bih to radio. Iako za to postoje upute pa to i nije kvantna fizika. Resetao sam Cmos battery i jumper prateći upute iz Manuala matične, ali i dalje ništa. Citiraj:
Btw, ako se ovo nikako ne može riješiti, bi li pomogla kupnja nove mrežne kartice ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Jao, da znam ne bih pitao. Neda mi se svađat s tobom. Post ti je totalno nepotreban |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|