|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
![]() Ovako matična je stara nekih 5 mjeseci i dosad nisam imao nikakvih problema s njom, i prije par dana odlučio sam se na update biosa i kad sam to napravio postavke u biosu se nedaju više spremiti, svaki put kad upalim kompjuter piše mi da si namjestim postavke ponovo ili da loadam kompjuter po default postavkama.Uglavnom napravio sam flash i vratio na stari bios međutim opet ista stvar, zatim sam još probao druga 2 izbačena update od biosa i opet sve isto. Ako mi ikako netko može pomoći stvarno hvala jer ne razumijem u ćemu je problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kao prvo ne deri se (naslov). Dali si nakon flashanja obavio clear cmos? Kad ti na postu prijavi bla bla f1 ili f2, dali sa f1 udjes u bios i namjestis?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 27.09.2010. u 00:35. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hahaha sry za deranje , a clear cmos nisam radio jer nezz kak se to radi, a kod mene je f2 za default a f1 za ući u postavke i onda namjestim postavke i onda je sve ok kad ih namjestim i kad ugasim kompjuter i ponovo ga upalim opet ista stvar ko da nisam ništa namještao. Zadnje izmijenjeno od: lolofuxy. 27.10.2011. u 18:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Uzmi manual od ploce i nadji jumper za clear cmos. Najcesce se nalazi kod baterije. Izvadi kabel od napajanja, premjesti jumper na par sec. i onda ga vrati i sa f1 udji u bios i namjesti. Kog vraga ides flashat ako ti sve radi.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 27.09.2010. u 00:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
A šta ćeš, previše slobodnog vremena hehe, hvala za pomoć sve sad normalno radi. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|