|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Problem sa povlacenjem IP adrese
presao sam na bnet , prvo uzeo zicni modem i spojio ga preko mreze ali nije povlacio ip adresu , spojio sam mrezni kabel u laptop i sve ok , zakljucio da mi je mreza sprzena jer sam sa ht modemom imao problema nakon jednog nevremena kad mi je grom zeznio mreznu karticu i radi toga uzmem u bneta wirless modem i usb antenicu znaci da se ne zezam vise sa mreznim kabelom, danas spojio usb antenicu instalirao i ona nadje mrezu ja se spojim ali nema interneta i dalje mi ne povlaci ip adresu a na laptopu radi sve ok, dajte pomagajte neznam sta da radim vec se zezam mjesec dana sa bnetom i modemima i kabelima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
niko nista? na kompjuteru mi je svijetlo plavi znak mreže neznam zašto, trebao bi biti tamno plavi kompjutercic koji siri wirless moguce da je greska negdje u postavkama, trebao bi i n kompjuteru biti takav isti znak mreže |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
kad se "spojiš" pingaj ruter - ako imaš replay spojen si a ako ne nisi - tada provjeri mrežne postavke ili ih usporedi sa onima na lapu ako kažeš da on radi. Uostalom imaš puno tutorijala na http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=59331 ![]()
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nisi naveo ništa od potrebnih podataka: - model modem/router Bnet - a - model usb wireless sticka - os na kompu i lapu Problematika je opisivana u više tema (morat ćeš malo potražit), razlog je loše / krivo konfiguriran njihov router koji uspostavlja konekciju samo sa jednim klijentom tj. ponaša se kao Bridge. @The Pill Man Adsl Biblija u ovom slućaju nije od velike pomoći |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja imam komp i laptop, kad ih mijenjam moram resetirati bnet modem, jer mi se cini da zapamti mac pa neda drugu aresu. Nakon reseta sve radi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|