|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
modem annex a za optimu preporuka
Dakle pukao mi je film...promjenio sam vec dosta modem u optimi,zadjii d-link je izgleda najgori...veza puca..ne spaja mi wireless uredjaje osim ako ga se ne resetira onda bude ok...Uglavnom kupio bi kvalitetan i pouzdan uredjaj na koji se moze u isto vrijeme spajat 5 uredjaja bez problema,sta zicno sta bezicno. Lijepi pozdrav i hvala na pomoci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Koji tocno router imas? Jer i ja imam optimu, router D-link 2640r i radi savrseno. U zadnjih 6mj. kolko ga imam se bez greske spajalo sve i svasta na njega (oko 30 razlicitih laptopa). Istovremeno je njemu bilo 4 uredjaja, 2 LAN i 2 WLAN, i to je radilo ko podmazano cak i bez fixnih IP adresa, stoga sumnjam da bi mu 5. bio problem. Tak da su ti vjerojatno uvalili neispravan router ili je prdnul u rekordnom roku. Zadnje izmijenjeno od: Overclock. 29.06.2010. u 12:32. Razlog: Upisan tocan model routera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Airlive WT-2000ARM koristim i to baš onako kako si opisao (meni je spojeno čak 5 računala u mrežu + 2 laptopa na wlan-u, nerijetko svi budu u pogonu istovremeno), od čega, naravno, tri direktno preko njega a četvrti mrežni priključak udomljuje jednoga Canyona sa ostala 2 kompa nakačena na njega. Uglavnom, bilo je manjih poteškoća oko konfiguriranja u startu, ali evo kod mene je nešto više od 1,5god ako se ne varam, i stvar funkcionira predobro ![]() Da, Optima, AnnexA itd. Btw, moj je kupljen u Diskont24, oni su ga imali tada...prosurfaj malo za ostale trgovine ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Potpis, osobno sam vrlo zadovoljan routerom. Prošli su mi kroz ruke tek Kasda i neki žičani Edimax, a ovoga sam uzeo ponajprije zbog wlan-a. Također ga koristim skoro par godina i apsolutno nikakvih zamjerki nisam imao, pa čak ni s postavkama ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
bežični ruter za optimu, kupnja i postavljanje pomoć :)
Pozdrav, imam internet preko optime, preko nekog njihovog, žičnog rutera. Sad mi hitno treba bežićni, a njihovi uvjeti (pretplata i čekanje da zamjene) mi nikako ne odgovaraju, pa bih samo otišao u dućan po to i zamjenio... Molio bih vas da mi preporučite neki jeftiniji model, i upozorite na moguće 'cake' pri podešavanju i spajanju, kako nisam baš iskusan s tim podešavanjima... Fala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Isti taj koji ti imas ja sam ih promjenio vec dosta (ocito si ubo dobar primjerak )....neznam imam 2 uredjaja u lanu + opti tv motorolu..preko wirelessa mi je brat na kompu i lapu plus ja imam lap...te telefone koji imaju wifi...i treba ga resetirat ako zelim da mi se to sve spoji ...promjenio sam vec 2 takva d-linka i nabavio 3 novog zapakiranog koje cu utpopit jer sumljam da bi bas taj bio odlican a ovako dok je u celofanu nesto i vrijedi....razgovarao sam sa njihovim tehnicarom ,rekao mi je da sagem radi odlicno i da ce mi ga dati kad ga dobiju.....ako i taj sagem bude radio lose bit cu prisiljen sam kupit taj air live...jer radi opti tv na njemu??? hvala i lijepi pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
@omar Bitno da si otvorio novu temu a da nisi pogledao jel ima "blizu" sa istim pitanjem / problemom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() , si probal ustekati jos jedan router i na njega podesit drukcije wireless kanale, npr. kompove na jedan router a telefone na drugi da se spajaju, a routere medjusbno povezes kablom? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|