|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Mrežni skener - problem
Pozdrav Imam jedan skener koji je umrežen sa nekoliko računala. Želim skenirati dokument i dad ga skener automatski spremi na određeni path. No, nekolicini usera želi spremiti, a nekolicini javlja grešku: Error 53: The network path was not found. - premda je sve identično podešeno kao i na ostalim računalima. Može nekakav help jer mi google nije baš puno pomogao... Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
mozda je dovoljno samo pod permission-e pogledati...ako imas W7 odi na devices and printers >> desni klik na printer (moras biti na kompu di je instaliran printer) printer properties >> security (tab) >> e sad kod mene je ovako ![]() svima je dozvoljen samo print, dole imas advanced pa probaj tu viditi, probaj omoguciti svima sve, da vidis oce ti tako raditi (iako ako je u samim opcija networka stavljeno da se printer share-a trebalo bi raditi) isto probaj iskljuciti firewall (vidio sam da su dobivali istu gresku kao ti zbog firewall-a >> tako kaze "cika" google)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ništa nije upalilo doli samog tvorničkog reseta. Sad stvar funkcionira, ali pak nikako ne mogu dodati usere jer uređaj ne prihvaća administratorski password preko web sučelja... sto vragova je u tom skeneru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|