![]() |
Mrežni skener - problem
Pozdrav
Imam jedan skener koji je umrežen sa nekoliko računala. Želim skenirati dokument i dad ga skener automatski spremi na određeni path. No, nekolicini usera želi spremiti, a nekolicini javlja grešku: Error 53: The network path was not found. - premda je sve identično podešeno kao i na ostalim računalima. Može nekakav help jer mi google nije baš puno pomogao... Hvala |
mozda je dovoljno samo pod permission-e pogledati...ako imas W7 odi na devices and printers >> desni klik na printer (moras biti na kompu di je instaliran printer) printer properties >> security (tab) >> e sad kod mene je ovako
http://www.pohrani.com/t/2A/Qm/3654W...shot-00036.jpg svima je dozvoljen samo print, dole imas advanced pa probaj tu viditi, probaj omoguciti svima sve, da vidis oce ti tako raditi (iako ako je u samim opcija networka stavljeno da se printer share-a trebalo bi raditi) isto probaj iskljuciti firewall (vidio sam da su dobivali istu gresku kao ti zbog firewall-a >> tako kaze "cika" google) |
Evo pokušao sam staviti dozvole, nije upalilo. Izgleda da je do firewalla, idem se pokušati zabaviti s njime, možda mi ip range klijenata nije dobro upisan.
|
ipovi su dobro upisani, passwordi također, nemam pojma što bi moglo sprečavati taj skener da skenirane fotke zapisuje na shareani mrežni disk... nekima :)
|
|
Ništa nije upalilo doli samog tvorničkog reseta. Sad stvar funkcionira, ali pak nikako ne mogu dodati usere jer uređaj ne prihvaća administratorski password preko web sučelja... sto vragova je u tom skeneru :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:16. |