|
![]() |
#1 |
Jedan je CAR
Datum registracije: Mar 2004
|
Cudo od modema
Sta sve moze jedan 56K modem??? Ma moze cudo jedno :clap: :clap: :clap: Evo sta mi je izbacila Sandra Pa sad vi vidite ![]() ![]() ![]() Sta ce kome uopste ADSL |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
imas us robotik-a tak? i kad se spojis ti pise 115. nesto da ti se na to spojio? imao sam ja us roba i radio je ista sranja ![]() igrao sam bez beda bhd s njime ![]() e da ps sandra ti je inace lazljiva kuja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Meni izbaci 10kb/s (ADSL 384/64) ![]() Sandra kuja ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Srky. 17.03.2005. u 13:39. |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
pa kaj sam ti reko ![]() meni izbaci 40 na 768...a kad sam na netu i skidam nes vidim prek 80 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Sigurno djuka stavio software koji pod nekomprimiranih podataka ubrzava ... Ajde djuka reci sta si instaliro prije testa?
__________________ |
![]() |
#7 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
meni kada se spojim an steam kaze preko DU metera da mi skinda 30kb/s ,a stvarno mi kad dignem ikonu od traya ide tak...nemrem vjerovat ali tako je...inace skinuo sam za 3h 75mb sa modemom...a to bas i nevjerujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
u grubo 30 kbps =3,78 kBps 30:8= 3,78 -------------------------------- 3,78*60 = 227 kB po minuti 227*60=13,7 MB po satu za 3 sata tom brzinom skines :13,7*3= 42 MB Znaci da je tvoja brzina bila veca sto je i OK jel imas 56k modem
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
sve si to super izracunao,ali meni nije pisalo kilobit vec kilobajt!znaci 30kilobajta po sec,to je znac 240 kilobita.... svejedno kaj god da ej pisalo niej islo konstantno,a i 75mb je puno za modem...isnd skine 25mb po satu....idealno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
[QUOTE]Originally posted by komer [B]sve si to super izracunao,ali meni nije pisalo kilobit vec kilobajt!znaci 30kilobajta po sec,to je znac 240 kilobita.... svejedno kaj god da ej pisalo niej islo konstantno,a i 75mb je puno za modem...isnd skine 25mb po satu....idealno. ma piše i na plotu .... svašta,a nije
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ajd da i ja dam primjer brzine mog modema! Naime jedanput kad sam isao skidati NOD 32 za win (mislim da je oko 7MB težak) skinuo sam ga za oko 5 minute. Prvih 5 MB je skinuo u 1-2 sekunde a ostala 2M skida oko 4-5 min. Na disku kad sam skinuo, pise da ima 7 MB i nakon instalacije, program je radio normalno... ![]() nije lose, skoro 5mb/s za jedan 56k modem ![]() Nazalost, to je bilo samo jedanput i nikad vise...zakaj se to dogodilo, neznam...
![]() |
#14 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
meni se desilo da mi je jedno pola sata skidao po 15kb.... imao sam negjde i shot samo gdje je pitanje je isto usr
![]() |
#15 | |
Moderator
|
Citiraj:
Jebiga, ne trebas vjerovati al ja ti samo velim kaj se meni dogodilo...tad i nikad vise.... a bilo je i slucajeva da mi u firefox-u pokazuje da skidam s 200kb/s (i to je pisao oko 10min pa se onda spustilo na normalnih 4,8kb/s) a on je zapravo skidao 4-5kb/s...
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ekipo...gledajte i divite se!!!! jer teško da ćete ovo imati!!! ako netko misli da je grafička obrada, nek se odmah goni u *** ispričavam se na (ne)ljubaznosti Zadnje izmijenjeno od: nicko. 02.03.2006. u 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
da, i meni se dogodilo, isto u firefoxu, 3MB za par sekundi, ja nisam mogo vjerovat, al onda palo naglo na jedeno 5k/s. Aj nek netko objasni. Ma to su rupe u matrici. Neo, help! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|