![]() |
Cudo od modema
1 privitaka
Sta sve moze jedan 56K modem???
Ma moze cudo jedno :clap: :clap: :clap: Evo sta mi je izbacila Sandra Pa sad vi vidite :D :D :D Sta ce kome uopste ADSL |
imas us robotik-a tak?
i kad se spojis ti pise 115. nesto da ti se na to spojio? imao sam ja us roba i radio je ista sranja:beer: igrao sam bez beda bhd s njime:D e da ps sandra ti je inace lazljiva kuja:D:p |
Meni izbaci 10kb/s (ADSL 384/64) :grrr:
Sandra kuja :rambo: |
pa kaj sam ti reko:D
meni izbaci 40 na 768...a kad sam na netu i skidam nes vidim prek 80:)sad kom da vjerujem...a u ovom slucaju WIN-u:D nazalost al ima onih koji rade veca sranja od wina;) |
ma lying bitch Sandra
|
Sigurno djuka stavio software koji pod nekomprimiranih podataka ubrzava ...
Ajde djuka reci sta si instaliro prije testa? |
meni kada se spojim an steam kaze preko DU metera da mi skinda 30kb/s ,a stvarno mi kad dignem ikonu od traya ide tak...nemrem vjerovat ali tako je...inace skinuo sam za 3h 75mb sa modemom...a to bas i nevjerujem
|
u grubo
30 kbps =3,78 kBps 30:8= 3,78 -------------------------------- 3,78*60 = 227 kB po minuti 227*60=13,7 MB po satu za 3 sata tom brzinom skines :13,7*3= 42 MB Znaci da je tvoja brzina bila veca sto je i OK jel imas 56k modem |
sve si to super izracunao,ali meni nije pisalo kilobit vec kilobajt!znaci 30kilobajta po sec,to je znac 240 kilobita....
svejedno kaj god da ej pisalo niej islo konstantno,a i 75mb je puno za modem...isnd skine 25mb po satu....idealno.. |
Citiraj:
|
[QUOTE]Originally posted by komer
[B]sve si to super izracunao,ali meni nije pisalo kilobit vec kilobajt!znaci 30kilobajta po sec,to je znac 240 kilobita.... svejedno kaj god da ej pisalo niej islo konstantno,a i 75mb je puno za modem...isnd skine 25mb po satu....idealno. ma piše i na plotu .... svašta,a nije |
Ajd da i ja dam primjer brzine mog modema!
Naime jedanput kad sam isao skidati NOD 32 za win (mislim da je oko 7MB težak) skinuo sam ga za oko 5 minute. Prvih 5 MB je skinuo u 1-2 sekunde a ostala 2M skida oko 4-5 min. Na disku kad sam skinuo, pise da ima 7 MB i nakon instalacije, program je radio normalno...:D nije lose, skoro 5mb/s za jedan 56k modem :D !? Nazalost, to je bilo samo jedanput i nikad vise...zakaj se to dogodilo, neznam... |
yeah right, 5 megi sa 2 sekunde... a mi budale kupujemo adsl :)
|
meni se desilo da mi je jedno pola sata skidao po 15kb....
imao sam negjde i shot samo gdje je pitanje je isto usr |
Citiraj:
Jebiga, ne trebas vjerovati al ja ti samo velim kaj se meni dogodilo...tad i nikad vise.... a bilo je i slucajeva da mi u firefox-u pokazuje da skidam s 200kb/s (i to je pisao oko 10min pa se onda spustilo na normalnih 4,8kb/s) a on je zapravo skidao 4-5kb/s... |
ekipo...gledajte i divite se!!!!
jer teško da ćete ovo imati!!! ako netko misli da je grafička obrada, nek se odmah goni u *** ispričavam se na (ne)ljubaznosti |
Citiraj:
da, i meni se dogodilo, isto u firefoxu, 3MB za par sekundi, ja nisam mogo vjerovat, al onda palo naglo na jedeno 5k/s. Aj nek netko objasni. Ma to su rupe u matrici. Neo, help!:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:07. |