Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.04.2010., 01:44   #1
slish480
Yeeepiyaye
Moj komp

slish480's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Eksterni Hitachi v18 traži formatiranje

Evo ovako imam Hitachi v18 hard (http://www.alibaba.com/product-gs/28...V18_500G_.html). I imam problem sa njim naime normalno kad ga nakon formatiranja sa hirensom spojim na komp normalno radi i iskopiram na njega neke podatke odnesem ga negdje na drugi komp i kaze da se mora formatirat. Zna li itko u čemu bi mogao bit problem postoji li kakav softver za dijagnostiku ili popravak ovih hdd-ova?

EDIT:

Evo everest mi napiso da je Hitachi, porodica: Travelstar 5K500.B, 320gb. Ako nekog još nešt zanima nek pita?

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 26.04.2010. u 09:19.
slish480 je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2010., 07:38   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Jesi ga probao opet formatirati? Zašto si ga išao formatirati s Hirensom? Čemu? Nisi mogao iz winsa na kompu?
Oglas

Oglas
Staro 26.04.2010., 11:48   #3
slish480
Yeeepiyaye
Moj komp

slish480's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Kad ga formatiram sa hirensom mogu ga i u windowsima sve dok ga ne odnesem na drugi komp, onda vise nemgou iz windowsa. Proban je na jedno 4-5 razlicitih konfiguracija sto laptopi sto stolni i uvjek isto. Cito sam za neke programe za popravak al nemogu nac nista konkretno, jel mi mozete preporucit koji?

Formatiro sam ga sad preko hirensa, stavio na njega neki film i odneo na drugi komp, tamo sam ga uspio otvorit ali niti sam mogao pokrenut film niti ga kopirat sa njega. Onda sam ga pokušao formatirat preko windowsa i onda mi se pojavilo windows was unable to complete format i nisam ga više mogao ni otvorit onda.

Zadnje izmijenjeno od: slish480. 26.04.2010. u 13:00. Razlog: Doadatak teksta
slish480 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno