![]() |
Eksterni Hitachi v18 traži formatiranje
Evo ovako imam Hitachi v18 hard (http://www.alibaba.com/product-gs/28...V18_500G_.html). I imam problem sa njim naime normalno kad ga nakon formatiranja sa hirensom spojim na komp normalno radi i iskopiram na njega neke podatke odnesem ga negdje na drugi komp i kaze da se mora formatirat. Zna li itko u čemu bi mogao bit problem postoji li kakav softver za dijagnostiku ili popravak ovih hdd-ova?
EDIT: Evo everest mi napiso da je Hitachi, porodica: Travelstar 5K500.B, 320gb. Ako nekog još nešt zanima nek pita? |
Jesi ga probao opet formatirati? Zašto si ga išao formatirati s Hirensom? Čemu? Nisi mogao iz winsa na kompu?
|
Kad ga formatiram sa hirensom mogu ga i u windowsima sve dok ga ne odnesem na drugi komp, onda vise nemgou iz windowsa. Proban je na jedno 4-5 razlicitih konfiguracija sto laptopi sto stolni i uvjek isto. Cito sam za neke programe za popravak al nemogu nac nista konkretno, jel mi mozete preporucit koji?
Formatiro sam ga sad preko hirensa, stavio na njega neki film i odneo na drugi komp, tamo sam ga uspio otvorit ali niti sam mogao pokrenut film niti ga kopirat sa njega. Onda sam ga pokušao formatirat preko windowsa i onda mi se pojavilo windows was unable to complete format i nisam ga više mogao ni otvorit onda. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:22. |