|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() stare i ove nove sa dodatnim molexom? ako netko zna prema railovima točne specifikacije. još ako zna i pod idle i pod opterećenjem...hijaaaaaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
imaš jako dobar test na tu temu na x-bit labsima... zapravo dva odvojena testa - jedan za ati i jedan za nv, vrlo kvalitetno nparavljeno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
pogledaj imaš na linksovoj stranici koliko ti koja komponenta guta struje ( ali malo laže ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
@choby - pa lijepo ti je rečeno na kojoj je stranici dotični test, tko je imalo sposoban naći će ga bez po muke... osim ako nisi gotovan... ![]() @željac - linksov wattage calc nema veze s vezom s realnim stanjem stvari, to je rečeno već miljijun puta... po njemu svima trebaju 400 i kusur wattna napajanja a praksa pokazuje da baš i nije tako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
sto da napisem ?!
|
Pa znam ubiti to svi znaju. A ti si iznad prosječno pametan pa si to zaključio prije ostalih !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ako to svi (ti) znaju, zašto si to onda uopće spominjao u kontekstu realne potrošnje još naglasivši da 'malo laže'... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
sto da napisem ?!
|
Za informaciju !!! I sad mi se neda prepucavat, dobro nisam to trebao napisati !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() @željac: ne hraniti trolove ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ovako, nikakvo prepucavanje od moje strane nije začeto niti će ikad biti... moj komentar o links wattage calcu je bio 100% dobronamjeran i edukativne naravi jel se uvijek nađe i uvijek će se naći netko to ne zna... i ako bude trebalo, i ubuduće ću istu stvar ponoviti kolikogod puta trebalo, a to što je moj post iz nekog razloga uvrijedio nekog ugroženog školarca, to je njegov problem... over&out |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Slazem se sa vedranom. Onaj vattage na linksu ja za ekipu koja nikada nije procitala nista o potrosnji komponenti.
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
dok čitam forum radim bar 2-3 stvari paralelno tako da mi otvaranje novog prozora i traženje egzaktnog linka predstavlja nepotreban gubitak vremena pogotovo što sam na dial-up vezi... ![]() ja osobno ni ne koristim tako često search engine već jednostavno prolazim kroz članke pojedine sekcije (u ovom slučaju video) kronološki... pozdrav... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|