PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   koliko grafička guta struje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=18670)

choby 15.03.2005. 13:10

koliko grafička guta struje

stare i ove nove sa dodatnim molexom? ako netko zna prema railovima točne specifikacije. još ako zna i pod idle i pod opterećenjem...hijaaaaaaa

Vedran 15.03.2005. 14:16

imaš jako dobar test na tu temu na x-bit labsima... zapravo dva odvojena testa - jedan za ati i jedan za nv, vrlo kvalitetno nparavljeno...

choby 15.03.2005. 14:54

odlično :clap:

još da si stavio i LINK
za ati-ce te LINK2
za nvidiju

Željac 16.03.2005. 20:08

pogledaj imaš na linksovoj stranici koliko ti koja komponenta guta struje ( ali malo laže )

Vedran 17.03.2005. 18:01

@choby - pa lijepo ti je rečeno na kojoj je stranici dotični test, tko je imalo sposoban naći će ga bez po muke... osim ako nisi gotovan... ;)

@željac - linksov wattage calc nema veze s vezom s realnim stanjem stvari, to je rečeno već miljijun puta... po njemu svima trebaju 400 i kusur wattna napajanja a praksa pokazuje da baš i nije tako...

Željac 17.03.2005. 19:36

Pa znam ubiti to svi znaju.
A ti si iznad prosječno pametan pa si to zaključio prije ostalih !!!

Vedran 17.03.2005. 20:00

ako to svi (ti) znaju, zašto si to onda uopće spominjao u kontekstu realne potrošnje još naglasivši da 'malo laže'...

Željac 17.03.2005. 20:07

Za informaciju !!!
I sad mi se neda prepucavat, dobro nisam to trebao napisati !!

Fleks 17.03.2005. 20:09

Citiraj:

Originally posted by VedranP
ako to svi (ti) znaju, zašto si to onda uopće spominjao u kontekstu realne potrošnje još naglasivši da 'malo laže'...
Pusti željca na miru. On ti je moj sused i zato nije normalan, ali ono ni malo normalan. Do nedavno je bio pasivan ko panj. Sad se malo aktiviro, ali i dalje je ko mula. :D

@željac: ne hraniti trolove :p

Vedran 17.03.2005. 20:20

ovako, nikakvo prepucavanje od moje strane nije začeto niti će ikad biti... moj komentar o links wattage calcu je bio 100% dobronamjeran i edukativne naravi jel se uvijek nađe i uvijek će se naći netko to ne zna... i ako bude trebalo, i ubuduće ću istu stvar ponoviti kolikogod puta trebalo, a to što je moj post iz nekog razloga uvrijedio nekog ugroženog školarca, to je njegov problem...

over&out

Codiac 17.03.2005. 22:12

Slazem se sa vedranom.

Onaj vattage na linksu ja za ekipu koja nikada nije procitala nista o potrosnji komponenti.

choby 18.03.2005. 08:55

Citiraj:

Originally posted by VedranP
@choby - pa lijepo ti je rečeno na kojoj je stranici dotični test, tko je imalo sposoban naći će ga bez po muke... osim ako nisi gotovan... ;)
zamisli situaciju u kojoj jedan čovjek napravi search i uštedi desetinama vrijeme tog istog searcha...neki su pametni pa će odmah pogoditi ključnu riječ za search...neki su manje pametni pa će im trebati nekoliko pokušaja...samo je potrebna dobra volja

Vedran 18.03.2005. 12:24

dok čitam forum radim bar 2-3 stvari paralelno tako da mi otvaranje novog prozora i traženje egzaktnog linka predstavlja nepotreban gubitak vremena pogotovo što sam na dial-up vezi... :(

ja osobno ni ne koristim tako često search engine već jednostavno prolazim kroz članke pojedine sekcije (u ovom slučaju video) kronološki...

pozdrav... :beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:07.