Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.12.2009., 05:37   #1
Mattheous
Premium
Moj komp

Mattheous's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ne pokazuje prijenosni hard disk

Koristim Win 7 i imam prijenosni hard disk WDC- WD50 00AAKS-00A7B0 USB Device.
Nekad ga ne vidim u My Computer. U device manageru mi ga pokazuje pod Disk drives, a u disk managmentu mi je Unallocated. Kada ga isključim iz struje i uključim ponovo, tada ga prepoznaje.

U čemu bi mogao biti problem?
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind.
Mattheous je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2009., 12:38   #2
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
A jesi ga probao spajati Y-USB kabelom, kako se onda ponasa?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 31.12.2009., 13:45   #3
razor_061
MPower
Moj komp

razor_061's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Joke Pregled postova
A jesi ga probao spajati Y-USB kabelom, kako se onda ponasa?
Ma upravo takav kabel imam ja. Kada sam spojio na komp pisalo mi je da moram spojiti u neki USB 2.0.
A bio mi je spojen iza na matičnu, i poinstaliraval sam nove drivere, sve update ništa(isto win7), i onda kada bi ga 2-3 puta otkopčao i zakopčao radio bi. Međutim onda se javio problem da mi se ugasi kad spojim drugi hard externi.
Jučer sam baš ovoga formatiral i sve radi, nemam pojma valjda bili virusi na njemu, već sam ga mislio nositi na reklamaciju.
razor_061 je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2009., 18:05   #4
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor razor_061 Pregled postova
Ma upravo takav kabel imam ja. Kada sam spojio na komp pisalo mi je da moram spojiti u neki USB 2.0.
A bio mi je spojen iza na matičnu, i poinstaliraval sam nove drivere, sve update ništa(isto win7), i onda kada bi ga 2-3 puta otkopčao i zakopčao radio bi. Međutim onda se javio problem da mi se ugasi kad spojim drugi hard externi.
Jučer sam baš ovoga formatiral i sve radi, nemam pojma valjda bili virusi na njemu, već sam ga mislio nositi na reklamaciju.
Cuj ne znam, ja sam na prijateljovoj Asrock ploci imao isti problem (HDD cist, nema nista smeca po njemu)..Kao i sto sam tamo napisao ko da nema dovoljno napona, no dobro..
Staro 31.12.2009., 21:45   #5
Mattheous
Premium
Moj komp

Mattheous's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Spajam ga sa kabelom sličnim tome (nije mi na obje dvije strane USB). Ladica u kojoj se nalazi disk ima adapter koji je uključen u struju.
Najgore mi je šta nekad tog prijenosnog jednostavno bude u My Computer i mogu ga koristiti. Ne bih ga želija formatirati,imam 30ak GB podataka na njemu.

Svaki put kad ga isključim i uključim on radi. Kada ga ne vidim u My Computer, iman ga tamo u taskbaru sa desna pod opcijom Safely remove hardware.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind.
Mattheous je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno