|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne pokazuje prijenosni hard disk
Koristim Win 7 i imam prijenosni hard disk WDC- WD50 00AAKS-00A7B0 USB Device. Nekad ga ne vidim u My Computer. U device manageru mi ga pokazuje pod Disk drives, a u disk managmentu mi je Unallocated. Kada ga isključim iz struje i uključim ponovo, tada ga prepoznaje. ![]() U čemu bi mogao biti problem?
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
MPower
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
A bio mi je spojen iza na matičnu, i poinstaliraval sam nove drivere, sve update ništa(isto win7), i onda kada bi ga 2-3 puta otkopčao i zakopčao radio bi. Međutim onda se javio problem da mi se ugasi kad spojim drugi hard externi. Jučer sam baš ovoga formatiral i sve radi, nemam pojma valjda bili virusi na njemu, već sam ga mislio nositi na reklamaciju. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Spajam ga sa kabelom sličnim tome (nije mi na obje dvije strane USB). Ladica u kojoj se nalazi disk ima adapter koji je uključen u struju. Najgore mi je šta nekad tog prijenosnog jednostavno bude u My Computer i mogu ga koristiti. Ne bih ga želija formatirati,imam 30ak GB podataka na njemu. ![]() Svaki put kad ga isključim i uključim on radi. Kada ga ne vidim u My Computer, iman ga tamo u taskbaru sa desna pod opcijom Safely remove hardware.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|